Kemkers Verhuizingen


uit Paterswolde


U bevindt zich hier: »Paterswolde » Kemkers Verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VKemkers Verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Kemkers Verhuizingen
Postbus 5
9765ZG Paterswolde

tel: 050-3093112

Extra informatie

Kemkers Verhuizingen
De ervaren verhuizer in Eelde
Een verhuizing wilt u het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben. Ons team begrijpt dat als geen ander. Al vanaf onze eerste afspraak denken wij met u mee over hoe wij uw verhuizing snel en zorgeloos tot een succesvol einde kunnen brengen. Kemkers Verhuisbedrijf, uw verhuizer in Eelde, heeft jaren ervaring en letterlijk talloze verhuizingen van bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland naar volle tevredenheid geregeld.

Ons team kenmerkt zich door betrokkenheid, inzicht en een vermogen om door slim te plannen ook van uw verhuizing een succes te maken. Graag lopen wij alle aspecten van uw specifieke situatie met u door. Of u nu binnen Nederland verhuist of naar het buitenland vertrekt, er is geen probleem waarvoor wij geen oplossing kunnen regelen.
Bovendien werkt Kemkers Verhuizingen tegen zeer scherpe tarieven. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar zelf hoe voordelig wij zijn.

Erkende Verhuizers
Kemkers Verhuizingen uit Eelde is een begrip in Eelde, Paterswolde en omstreken. Het bedrijf voert dagelijks verhuizingen uit in de regio.

Kemkers heeft een breed klantenbestand; van gezin tot alleenstaande, van starters tot senioren en van bedrijven en instellingen.
Kemkers Verhuizingen uit Paterswolde verzorgt alle voorkomende inboedelverhuizingen, zowel nationaal als internationaal. Eén telefoontje naar ons bedrijf is voldoende om een afspraak met onze verhuisadviseur te maken. Hij inventariseert uw inboedel en bespreekt met u uw wensen en eisen, zoals in- en/of uitpakken van de verhuisdozen, de- en/of montagewerkzaamheden, verzekering etc.

Vervolgens stelt Kemkers Verhuizingen uit Paterswolde geheel vrijblijvend een offerte op basis van uw wensen en eisen voor u op.
Besluit u van onze diensten gebruik te maken, dan wordt uw verhuisdatum gepland en worden alle gemaakte afspraken schriftelijk aan u bevestigd. Indien u er voor kiest om zelf uw goederen in te pakken verstrekken wij ruim voor de verhuizing de benodigde verpakkingsmaterialen.

Als alles is voorbereid en het moment van de verhuizing is aangebroken, komen onze verhuizers in actie. Zij behandelen alle spullen met de grootste zorg en gebruiken alleen het beste materiaal en het veiligste vervoer. Als uw verhuizing achter de rug is, zal het lijken alsof alles vanzelf is gegaan.

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Handyman
  • Inboedelopslag