Verhuisbedrijven Euromovers


uit Vlaardingen


U bevindt zich hier: »Vlaardingen » Verhuisbedrijven Euromovers

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijven Euromovers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Verhuisbedrijven Euromovers
Trawlerweg 8
3133 KS Vlaardingen

tel: 079-3428820

Extra informatie

Over Verhuisbedrijven Euromovers uit Vlaardingen
Verhuisbedrijven Euromovers uit Vlaardingen maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hoog gekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen in geheel Europa, de VS, Rusland, China, Australië en Nieuw Zeeland. In Nederland is elk postcodegebied vertegenwoordigd, zodat ook bij uw bedrijf in de buurt een Euromover vestiging te vinden is.
De kracht van Verhuisbedrijven Euromovers uit Vlaardingen bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent het dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards en kwaliteitseisen.Met Euromovers Nederland BV is er altijd een bedrijf dat uw lokale situatie kent, maar ook een bedrijf dat bekend is met de situatie waar naar toe verhuisd wordt.

Het voordeel van Verhuisbedrijven Euromovers is dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards en kwaliteitseisen. Vanzelfsprekend zijn Euromovers Erkende Verhuizers. En met Verhuisbedrijven Euromovers is er altijd een bedrijf bij u in de buurt dat uw lokale situatie kent.Verhuist u naar het buitenland? Dan heeft u met Verhuisbedrijven Euromovers een hele zorg minder. Door het internationale netwerk staan wij u waar dan ook ter wereld bij met onze lokale experts.
Leden van Verhuisbedrijven Euromovers staan onder voortdurend toezicht van kwaliteitscontrole. Alle Euromovers zijn lid van de Organisatie van Erkende Verhuizers. Ze voldoen aan de ISO 9001:2008 norm , beschikken allen over het VCA certificaat en staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De kwaliteit, financiële stabiliteit en toegevoegde waarde wordt gewaarborgd door het interne controlesysteem dat jaarlijks gemonitord wordt.

Het selectiebeleid van Euromovers is er op gericht dat de activiteiten en specialiteiten van de individuele groepsleden complementair aan elkaar zijn. Hierdoor is een unieke formule ontstaan met een potentieel dat aan alle mogelijke wensen van de klanten voldoet. Dit maakt Euromovers tot een partner bij uitstek voor omvangrijke "corporate accounts'.