DRIESEN B.V. V.V.A.D.


uit Vollenhove


U bevindt zich hier: »Vollenhove » DRIESEN B.V. V.V.A.D.

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VDRIESEN B.V. V.V.A.D.
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy
DRIESEN B.V. V.V.A.D.
Schaarweg 2
8325 ZH Vollenhove

tel: 0527-243666

Extra informatie

Wij kunnen uw verhuizing verzorgen van en naar elke plaats, of dit nu in Emmeloord, Dronten, Steenwijk, Kampen, Lelystad, Urk, Vollenhove of elders in Nederland, Europa is, mogelijk via een tussen stap of inboedel opslag.
Driesen verhuizingen beschikt over een ruim assortiment hulpmiddelen om uw verhuizing makelijker te maken zoals;
Verhuisdozen en inpakpapier welke gratis ter beschikking worden gesteld wanneer u met ons verhuist. Deze worden gratis bezorgd en wanneer alles weer uitgepakt is worden de verhuisdozen weer retour gehaald via onze distributie service.

Een verhuislift welke gebruikt wordt vanaf de verhuisauto naar een raam of balkon van uw woning. Het gebruik van de verhuislift is mogelijk tot een 4e of 5e etage van uw woning, bijvoorbeeld zoals hieronder is weergegeven.

Het overzetten van een piano of vleugel van de oude naar die nieuwe woning.
Ook verzorgen wij het de- en monteren van meubelen; bedden, linnenkasten, bureaus, wandmeubels ongeacht welk type en merk.

U kunt er ook voor kiezen een vooraf geselecteerd gedeelte te laten verhuizen zoals alleen de grote stukken; wasmachine, wasdroger, linnenkasten, tafels, werkbanken.
Neemt u contact info@driesen.nl met ons op voor het maken van een afspraak, onze verhuisadviseur komt dan bij u langs voor het maken van een gratis offerte.

Waar moet u allemaal rekening mee houden met een verhuizing; download hier uw checklist
Een Erkend verhuizer moet voldoen aan de kwaliteitseisen van de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Hiervoor wordt het bedrijf elke 3 jaar getoetst op kwaliteit, milieu en veiligheids eisen. Als Erkend Verhuizer wordt er gewerkt volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizen en de Algemene Voorwaarden voor Bewaarneming Verhuisgoederen. Deze zijn opgesteld in samenwerking met de consumentenbond.