Inboedel Opgeruimd VOF


uit Werkendam


U bevindt zich hier: »Werkendam » Inboedel Opgeruimd VOF

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VInboedel Opgeruimd VOF
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Inboedel Opgeruimd VOF
Bruigomstraat 4
4251 EP Werkendam

tel: 0183 504460

Extra informatie

Inboedel Opgeruimd VOF uit Werkendam
Het ontruimen van een woning is doorgaans een ingrijpende klus. Als u bijvoorbeeld gaat samenwonen of emigreren kost het uitruimen van uw woning u naast veel tijd en fysieke inspanning ook veel ‘geregel’. Bij een faillissement, overlijden, gedwongen kleiner wonen, repatriëring, of bijvoorbeeld een scheiding is verhuizen ook vaak nog emotioneel belastend. Gelukkig is er een bedrijf dat u in al die gevallen graag ondersteunt: Inboedel Opgeruimd VOF uit Werkendam.
Inboedel Opgeruimd VOF te Werkendam is gespecialiseerd in het vakkundig leegmaken en bezemschoon opleveren van woningen en neemt u al het werk uit handen. Van begin tot eind. Dus van het verwijderen van de inboedel tot het doekje over de vensterbank.

Op onze site leest u wie wij zijn, hoe we werken en op welke wijze u ons kunt inschakelen.
De mensen achter Inboedel Opgeruimd
Inboedel Opgeruimd VOF in Werkendam is opgericht door drie zussen met een gezamenlijke passie voor (ver)huizen. Wij, Anne-Marie Oskam van den Berg, Liesbet van den Berg en Margreeth van den Berg, zijn bij elkaar opgeteld zo’n 35 keer verhuisd in ons leven. Hierdoor hebben we veel ervaring in het organiseren, plannen en uitvoeren van ontruimingen.

Dat wij van het leegmaken en schoon opleveren van woningen, appartementen, kamers en bedrijfspanden ons werk hebben gemaakt, is eigenlijk vanzelfsprekend. Alle drie hebben we dezelfde drang om enerzijds op te ruimen en anderzijds mooie oude dingen te willen bewaren. Het onherroepelijk leeg- en schoonmaken van vertrekken waarin is geleefd of gewerkt kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Kortom: vertrouw op onze expertise.