VTZ-Groep verhuizingen


uit Wormerveer


U bevindt zich hier: »Wormerveer » VTZ-Groep verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVTZ-Groep verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
VTZ-Groep verhuizingen
Samsonweg 2
1520 AB Wormerveer

tel: 075-6311311

Extra informatie

VTZ-Groep verhuizingen te Wormerveer
Gemiddeld verhuist een mens tegenwoordig eens in de 6,5 jaar. We verhuizen dus steeds vaker, zowel particulier als bedrijfsmatig. Elke verhuizing is een spannende gebeurtenis, die inbreuk doet op de continuïteit.
Met een gedegen voorbereiding en een goed gestructureerde verhuizing blijft die onderbreking tot een minimum beperkt. De overlast is gering, u kunt snel en met veel plezier uw nieuwe locatie betrekken. En “vooruitgang”was tenslotte het uitgangspunt van uw verhuizing.

VTZ-Groep verhuizingen te Wormerveer is een erkend verhuisbedrijf en beschikt over de mensen, het materiaal en de methodieken voor een vlekkeloze verhuizing. In Samenwerking met de klant wordt een draaiboek opgesteld met daarin de planning, de te verhuizen goederen en een lijst met af te werken punten. Deze wordt stipt afgewerkt. De goed gestructureerde aanpak geeft rust bij alle betrokkenen.