VDH Verhuizingen


uit Zoetermeer


U bevindt zich hier: »Zoetermeer » VDH Verhuizingen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.VDH Verhuizingen
Edisonstraat 87 & 89
2723RS Zoetermeer

tel: 079-3311072

Extra informatie

VDH Verhuizingen is een zeer voordelig verhuisbedrijf in Zoetermeer, daarnaast weten wij (als verhuizers uit Zoetermeer) ook nog eens de scherpe prijs met vakkundigheid en betrouwbaarheid te combineren. Als verhuisbedrijf verzorgen wij al meer dan 8 jaar verhuizingen in Zoetermeer. Wij verhuizen zowel particulieren, bedrijven of kantoren.
De Laagste Prijs Garantie!
Wij bieden als enig bedrijf in Zoetemeer een laagste prijs garantie. Als u zich voor ins laat verhuizen, bespaart u op de kosten maar niet op de kwaliteit. Mocht een ander verhuisbedrijf een lagere offerte aanbieden dan doen wij van die prijs nog eens 10% af. Heeft u plannen om te verhuizen dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

Internationaleverhuizingen

Verhuizen binnen Europa is maandelijks werk voor VDH verhuizingen International verhuizers. In alle landen van Europa is VDH verhuizingen bekent, Bij verhuizingen naar een land buiten de Europese Unie worden de douaneformaliteiten punctueel geregeld, zowel import als export. VDH verhuizingen uit Zoetermeer maakt gebruik van de modernste, veiligste en vooral doelmatigste transportmogelijkheden. Alle verhuizingen worden gecontroleerd door het coördinatiecentrum. Onderweg, van huis tot huis in heel Europa.

Door een goede samenwerking met andere verhuis bedrijven waaronder Van der Velde verhuizingen kunnen wij uw inboedel op uw gewenst tijdstip ophalen en bezorgen.
Van Amsterdam naar Rome, van Zoetermeer naar Londen, van Maastricht naar Noorwegen, VDH verhuizingen uit Zoetermeer doet het voor u. Voorbeeld verhuizing vanuit Nederland tot 29m3 naar Londen voor € 2750,- inc BTW. Boot, dozen, verzekering en verpakkingen.
Onze internationale verhuizingen karakteriseren zich door een persoonlijke benadering. Als kleine zelfstandige organisatie onderscheiden wij ons met onze dienstverlening.
  • Wij laden en lossen met ervaren personeel.
  • Het contact met u is direct, professioneel en vriendelijk
  • Al het nodige papierwerk wordt voor u gedaan
  • Prima verzekering
  • Onze organisatie is flexibel, hierdoor zijn wij altijd in staat maatwerk te leveren
  • Maximale kwaliteit tegen een redelijke prijs
  • Tussentijdse opslag is mogelijk, hier of in het buitenland.
  • Meer informatie nodig bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan via de site ook mogelijk.