Verhuisbedrijf Henneken BV


uit Zoetermeer


U bevindt zich hier: »Zoetermeer » Verhuisbedrijf Henneken BV

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.Verhuisbedrijf Henneken BV
Goudstraat 51
2718RD Zoetermeer

tel: 079-3611368

Extra informatie

Verhuisbedrijf Henneken BV is opgericht in 1870 in Zoetermeer en daarmee een van de oudste verhuisbedrijven in de regio.
Vanaf de eerste dag hebben we een eenvoudige filosofie, waar we heilig in geloven: “doe je werk goed, dan komt de klant terug”. Het is niet voor niets dat wij zoveel oude trouwe klanten hebben die steeds weer graag met ons verhuizen.
Het kwaliteitssysteem van Verhuisbedrijf Henneken BV uit Zoetermeer is gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001-normen. Onze goede naam hebben wij verkregen door jarenlang continu vakwerk af te leveren. Dat geeft echter ook verplichtingen. Die goede naam moeten we behouden door elke keer weer een topprestatie neer te zetten.

Verhuisbedrijf Henneken BV uit Zoetermeer staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en het zijn onze medewerkers die dit steeds weer waarmaken. Jaarlijkse verzorgen wij meer dan 1000 verhuizingen in binnen – en buitenland. Onze ruime ervaring geeft ons voldoende flexibiliteit om alert op uw persoonlijke wensen in te spelen. Bij Verhuisbedrijf Henneken BV is uw verhuizing dan ook in goede handen.

Verhuizen in Nederland
Verhuizen is geen eenvoudige klus. Het vraagt veel voorbereiding en een goede planning. Begrijpelijk dat u daar tegenop ziet. Want verhuizen doet u niet elke dag. Wij doen dat juist wel. Mondial Verhuisbedrijf Henneken heeft van verhuizen een vak gemaakt dat tot in het kleinste detail wordt beheerst.

Verhuizen is stressvol
Verhuizen staat op nummer 5 in de stress top-10. Het is daarom belangrijk dat u een verhuizer kiest met inlevingsvermogen en correcte medewerkers. De verhuizers van Henneken maken het verschil. Wij zetten uitsluitend nette, beleefde medewerkers in, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Verhuizen is immers bij uitstek mensenwerk.

Secundaire diensten
Naast het overbrengen van uw inboedel kunt u Henneken inschakelen voor:

•het in- en uitpakken van de verhuisdozen,
•het (de)monteren van uw meubels
•handymanwerkzaamheden zoals het afnemen en ophangen van gordijnrails, lampen en schilderijen.
Maximaal ontzorgd

Voor onze klanten die maximaal ontzorgd willen worden omdat ze bijvoorbeeld geen tijd hebben om de hele verhuizing te regelen heeft Henneken de verhuisconsulente. Zij kan u assisteren bij alle voorkomende werkzaamheden rond de verhuizing, zoals adreswijzigingen, offertes opvragen voor stoffering, schoonmaak van de oude en nieuwe woning e.d.
Mondial Verhuisbedrijf Henneken is DE specialist bij uitstek als het gaat om verhuizingen naar en vanuit Engeland, Londen, Ierland, Schotland en Wales. Jaarlijks voeren wij circa 300 verhuizingen uit naar en vanuit deze bestemmingen.

Een modern wagenpark, maar bovenal betrokken en ervaren medewerkers zorgen voor een constant hoge kwaliteit. Verhuizen is en blijft immers mensenwerk. Met name bij internationale verhuizingen komt er natuurlijk veel meer bij kijken dan wanneer u 2 blokken verderop verhuist. Verhuizen staat op nummer 3 van de stress-top-10, dus dan is het wel fijn als u kunt terugvallen op een team van prettige mensen.
Elke vorm van dienstverlening die u maar wenst is denkbaar. Een fauteuiltje van een overleden familielid naar Londen vervoeren of een complete inboedel vanuit Dublin inpakken in dozen, meubilair (de)monteren, verhuizen en weer uitpakken: wij draaien er onze hand niet voor om.

Gecombineerd internationaal transport
Door gebruik te maken van onze combinatiemogelijkheden kunt u ook nog eens aanzienlijk besparen op de verhuiskosten. Als u ietwat flexibel bent met de verhuisdata kunt u “meeliften” met een reeds geplande rit. Zo nemen wij bijvoorbeeld 3 verhuizingen mee naar Engeland en nemen er weer 1 terug naar Nederland. De kosten van brandstof en de ferry, maar ook de rijtijdkosten kunnen op deze wijze over de diverse klanten worden gespreid, waardoor het kostenplaatje behoorlijk kan meevallen.

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u gebruik maken van “Offerte aanvragen”. Als u de gevraagde gegevens invult ontvangt u binnen 2 dagen onze aanbieding. U kunt natuurlijk ook even bellen voor meer informatie: 079-36 11 368. Als u wilt kunt u meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos taxatiebezoek door 1 van onze verhuisadviseurs.

Specialiteit
  • Verhuisbedrijf
  • Binnenland Buitenland
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Inboedelopslag
  • Verhuiswinkel
  • Verkoopstylist MVO