Verhuisbedrijven Jan de Jong Top Movers


uit Zuidhorn


U bevindt zich hier: »Zuidhorn » Verhuisbedrijven Jan de Jong Top Movers

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Verhuisbedrijven Jan de Jong Top Movers
Industrieweg 10
9804 TG Zuidhorn

tel: 0594-502073

Extra informatie

Zorgeloos verhuizen
Verhuisbedrijven Jan de Jong Top Movers te Zuidhorn is een Erkende Verhuizer. Sinds 1955 zijn wij reeds actief in de verhuisbranche. Onze verhuizers weten als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruit ziet. Wij zetten elke dag de beste materialen en mensen in om uw verhuizing tot een goed einde te brengen. Met een Top Team van 10 professionals laten wij uw verhuizing zorgeloos verlopen.
Soorten verhuizingen

Projectverhuizingen
Bedrijven zijn altijd in beweging. Jan de Jong kan u daarbij van dienst zijn. wij nemen de werkplektoolbox met u door en aan de hans van uw wensen.

Zorg verhuizing
Een zorg verhuizing is een vak apart. Het doel is precies te werk gaan en de client vrij houden van overlast en drukte. Jan de Jong heeft ruime ervaring in het verhuizen van zorginstellingen.

Verhuizen in het onderwijs
Een school verhuizen of een onderwijs instelling moet over het algemeen in een kort tijdsbestek en het liefst in de school vakantie. Hiervoor hebben wij de perfecte verhuisoplossing!

Particuliere Verhuizingen
Wat uw wensen ook zijn, wij nemen de persoonlijk met u door, u ontvangt een offerte opmaat, voor een zorgeloze verhuisdag.

Projectverhuizing
Jan de Jong Top Movers, voor uw projectverhuizing de enige in de provincie Groningen met het keurmerk PPV.

Jan de Jong kan elke bedrijfsverplaatsing aan, ongeacht de omvang. Voor elk project wordt een gespecialiseerd team van verhuizers samengesteld, dat de bedrijfsverplaatsing van begin tot einde begeleidt en uitvoert.
Projectverhuizing keurmerk

Door een bijzonder goede voorbereiding, waarbij eisen, wensen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd, wordt tijd (=geld) bespaard. Dit geldt zowel voor grote externe projectverhuizingen als voor de dagelijkse interne verhuisbewegingen binnen bedrijven en instellingen. Jan de Jong optimaliseert de logistieke en administratieve processen door middel van digitale inventarisatie. Hierdoor worden proceskosten verlaagd en kunnen wij u een scherpe offerte volledig ‘op maat’ aangebieden. Procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus worden duidelijk vooraf op schrift vastgelegd.
Alle is ISO-9001-2008, VCA*, ISO 14001 gecertificeerd. Dit garandeert een succesvolle projectverhuizing.

Tevens zijn alle Top Movers PPV (professionele project verhuizers).
Particuliere verhuizingen

Verhuizen mag ook gewoon leuk zijn
Als u uw verhuizing heeft afgestemd met ons kantoor, dan begint het eigenlijk pas.

Nu krijgt u de verhuisdozen aangeleverd, u gaat inpakken, alle zaken regelen aan de hand van de checklist die de verhuisadviseur bij u heeft achtergelaten.
Particuliere verhuizingen, de planning

08:00 uur: dan komt verhuiswagen bij u voor de deur, de verhuizers stellen zich aan u voor en er wordt een ronde gemaakt door het huis om te kijken wat er allemaal moet gaan gebeuren.
Rond een uur of 10 zit er al een groot gedeelte in de verhuisauto, de bedden en kasten zijn al gedemonteerd. Tijd voor een kop koffie. Het laatste gedeelte nog inladen, de fietsen achterin en we kunnen naar het nieuwe huis.

De verhuizers rollen netjes een loper uit in de gang en beginnen met lossen. Alles weer in de juiste kamer en op de goede verdieping. De bedden worden weer vakkundig in elkaar gezet en de hangende kleding kan weer in de kast.
16:00 uur: de mannen zijn klaar en u kunt weer slapen en eten.

De verhuizing zit erop! U kunt op uw gemak de dozen weer uitpakken, die halen wij weer op als u ze leeg heeft.
Internationale Verhuizing

In heel Europa kom je ons tegen
Jan de Jong weet overal de weg... Wij rijden diverse keren per jaar door heel Europa. Landen waar wij het meest frequent naar toe rijden zijn: Noorwegen, Zweden en Denemarken (Scandinavie). Maar ook Frankrijk, Duitsland en Belgie zijn ons niet onbekend.
De Verhuizers van Jan de Jong zijn altijd met 2 man onderweg voor een internationale verhuizing. Ze hebben voor alle seizoenen de juiste zaken aan boord, voor de winterse omstandigheden, winterbanden en sneeuwkettingen, voor de zomer een goede airco en een koelkast!

Uw internationale verhuizing vlot geregeld
Ze slapen onderweg in de cabine, dicht bij uw huisraad, doordat ze met 2 man voor u onderweg zijn verloopt een verhuizing naar de betreffende internationale bestemming ook erg vlot. Ze zijn er vaak eerder dan u denkt.

Onderweg houden ze u op de hoogte omtrent de verwachte aankomsttijd zodat u exact weet hoelaat u uw inboedel weer terug kunt verwachten.
Heeft u nu een kleine internationale verhuizing voor een 2e huis in Spanje, en we zitten die week net niet in uw regio, dan zorgen we er voor dat een ander Top Mover dit voor u meeneemt in zijn route. U heeft een scherpe prijs en een goede service.

Alle Top Movers rijden gezamelijk 1.000.000 km per jaar bij elkaar voor internationale verhuizingen.