Facilitair Totaal verhuisbedrijf


uit Zundert


U bevindt zich hier: »Zundert » Facilitair Totaal verhuisbedrijf

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VFacilitair Totaal verhuisbedrijf
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Facilitair Totaal verhuisbedrijf
Achtmaalseweg 80
4881VM Zundert

tel: 06-29005196

Extra informatie

Facilitair Totaal verhuisbedrijf uit Zundert richt zich op het ontruimen van inboedels bij verhuizing (ook uitzettingen waarbij verhuurder met inboedel achter blijft), overlijden, verkoop en verhuur klaarmaken, ook bedrijfsontruiming bij faillissement of bedrijfsbeëindiging enz. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt. Binnen de zakelijke markt is Facilitair Totaal verhuisbedrijf uit Zundert met name actief bij woningbouwcooperaties, bedrijfspanden, verpleeg- en verzorgingstehuizen.

Naast ontruimingen zijn wij ook specialist op het gebied van schoonmaak en vakkundig verwijderen van tapijt, laminaat, etc. Buitenshuis zijn wij actief op het gebied van het ontruimen van tuin, tuinshuisjes en ook het vakkundig afvoeren van beplanting, afval en andere zaken die in de weg staan in uw tuin.
Facilitair Totaal verhuisbedrijf te Zundert kan een ruimte, gebouw of tuin vakkundig ontruimen, reinigen en bedrijfsklaar opleveren.