Santa Fe Relocation Services


uit Alphen aan den Rijn


U bevindt zich hier: »Alphen aan den Rijn » Santa Fe Relocation Services

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VSanta Fe Relocation Services
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Santa Fe Relocation Services
H. Kamerlingh Onnesweg 3
2408 AX Alphen aan den Rijn

tel: 0172-447979

Extra informatie

Interdean BV Verhuizingen & Relocations uit Alphen aan den Rijn
Interdean biedt verhuisdiensten die aansluiten bij de behoeften van bedrijven die hun medewerkers verhuizen van of naar naar verschillende locaties binnen of buiten Europa.
De verhuisdiensten van Interdean zijn speciaal ontworpen ter ondersteuning van de persoon die gaat verhuizen, zijn of haar gezin en het verhuisprogramma van het bedrijf. Het afgelopen jaar heeft Interdean Relocation Services ruim 34.000 families, expats en internationaal gestationeerde werknemers overzees verhuisd.

Interdean te Alphen aan den Rijn biedt een betrouwbare FIDI FAIM ISO-gecertificeerde internationale verhuisservice.
Interdean internationaal verhuizen
Interdean International Relocation werd opgericht in 1959 en heeft 48 relocation servicecentra en 1200 servicemedewerkers binnen heel Europa.

Over Interdean International Relocation

Onze visie

Wij willen de eerste keus zijn als een organisatie met een Europese of wereldwijde interesse een partner zoekt voor internationale verhuizingen en relocation services.
Wie zijn wij
Interdean International Relocation bestaat sinds 1959. Sinds die tijd heeft Interdean meer dan één miljoen mensen wereldwijd helpen verhuizen.

Interdean International Relocation is altijd vernieuwend en een steun en toeverlaat voor expats, gezinnen en werknemers die worden overgeplaatst (of tijdelijk naar het buitenland gaan) en voor hun respectievelijke werkgevers.
Interdean International Relocation was het eerste internationale verhuisbedrijf dat een brug sloeg tussen Oost- en West-Europa in 1971, door als eerste en enige westerse verhuisbedrijf een kantoor te vestigen in de voormalige Sovjet-Unie. Toen de Berlijnse muur viel, was Interdean International Relocation het eerste westerse verhuisbedrijf dat servicecentra en opslagfaciliteiten had in het nieuwe Oostblok. Interdean International Relocation heeft vele politieke veranderingen doorstaan en is het grootste verhuisbedrijf met eigen vestigingen in EMEA en Oost- en West Europa.
Wat we doen

Interdean International Relocation biedt wereldwijd verhuismanagement en relocationdiensten aan bedrijven tijdens hun uitbreiding naar nieuwe gebieden en het aanwenden van werknemers in voor hen belangrijke (nieuwe internationale) markten. Interdean International Relocation bedient een zeer breed en gerenommeerd klantenportfolio, gevestigd over de gehele wereld. Wij leveren onze services en diensten op lokaal, regionaal, Europees en wereldwijd hoog niveau.
Dienstverlening op maat
Interdean International Relocation kan net zoveel of net zo weinig van het verhuisproces voor u beheren als u zelf wilt, geheel afhankelijk van uw bedrijfsbehoeften. Een vakkundig team van Interdean International Relocation medewerkers biedt een zeer persoonlijke verhuisservice en beheerst elk aspect van de verhuizing.
Van beleidsadvies in de beginfase tot wereldwijd verhuismanagement en –diensten tijdens het daawerkelijk verhuizen. U kunt er zeker van zijn dat in elke fase van het verhuisproces de dienstverlening in handen is van ervaren verhuisprofessionals met gespecialiseerde vaardigheden en een gedegen kennis.
Volledig aanbod van verhuisdiensten

Uit ons aanbod van verhuisdiensten en relocation services kunt u díe diensten selecteren welke naadloos aansluiten bij de behoeften van uw verhuizende medewerker en bij de doelstellingen van uw onderneming.
Combineer de verschillende diensten en maak een compleet verhuisprogramma op maat. De service-experts van Interdean International Relocation kunnen u adviseren over het programma dat het beste past bij uw onderneming.
Verhuisdiensten van deur tot deur
Het is ons absoluut streven om u volledig gerust te stellen gedurende iedere verhuizing. Al onze diensten worden uitgevoerd door professionele medewerkers waardoor u verzekerd bent van een stressvrije verhuizing van deur tot deur.