Smart Move verhuizingen


uit Alphen aan den Rijn


U bevindt zich hier: »Alphen aan den Rijn » Smart Move verhuizingen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.Smart Move verhuizingen
Valeriusplein 322
2402 TV Alphen aan den Rijn

tel: 0172-898199

Extra informatie

Smart Move verhuizingen Alphen aan den Rijn
Natuurlijk, verhuizen is een van de leukste en spannendste ervaringen. Tegelijkertijd is het een periode van stress. Terwijl in gedachten alleen de nieuwe woning telt, moet er onnoemelijk veel geregeld worden.
Uiteraard kunnen wij snel, tegen gunstige tarieven, professionele verhuisdozen en andere materialen aanleveren. Komt u op het laatst toch nog een paar dozen te kort tijdens het inpakken? Geen probleem, wij komen uw voorraad gewoon aanvullen. Informeer vrijblijvend naar onze scherpe prijzen.

Ook voor het tijdelijk opslaan van uw spullen kunt u bij ons terecht. Wanneer u verhuist, merkt u pas hoeveel zaken u in huis heeft die u maar af en toe nodig heeft of waarvan u gewoon geen afscheid wilt nemen.
Tijdelijke opslag is de oplossing, wanneer u tijdens de verhuisdag vooral die spullen wilt verhuizen die u ook snel weer nodig heeft of waar u al wel een plekje voor in gedachten heeft.
Niet alleen in de aanloop naar, ook tijdens de verhuizing kan Smart Move uit Alphen aan den Rijn veel voor u betekenen, of u nu een inpakhulp zoekt of juist een paar stevige sjouwers.

Uiteraard kunnen wij ook de gehele verhuizing van begin tot eind regisseren of uitvoeren. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Specialiteit
  • Verkoopstyling
  • Schilderwerk
  • Verhuizen
  • Uitruimingen
  • Onderhoud
  • Verbouwingen