Boudesteijn Top Movers Verhuisbedrijven


uit Beverwijk


U bevindt zich hier: »Beverwijk » Boudesteijn Top Movers Verhuisbedrijven

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.Boudesteijn Top Movers Verhuisbedrijven
Flevoland 1
1948RH Beverwijk

tel: 0251-275001

Extra informatie

Verhuizen moet een feest zijn
Verhuizen heeft bijna net zoveel emotionele impact op mensen als trouwen. Daarom nemen we u graag het leeuwendeel van de lading uit handen. Bij bedrijven: van het informeren van uw medewerkers tot en met het plaatsen van het meubilair. Inclusief de uitgekiende planning en organisatie voor uw bedrijf, zodat het werk zoveel mogelijk gewoon door kan gaan. Een Professionele ProjectVerhuizer (PPV) als Boudesteijn staat voor KVGM-certificering (Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid, Milieu). En een TopMover biedt u de schaalvoordelen van de grote, landelijke organisatie in combinatie met de betrokkenheid van het lokale familiebedrijf. Bij uw privé-verhuizing zijn we u aan alle kanten behulpzaam: van inpaktips tot aan het ophangen van schilderijen. Wilt u weten wat een verhuizing kost?
Als TopMover levert Boudesteijn vakwerk. Maak kennis met de handyman en kijk of uw vraag tussen de meest gestelde vragen zit. Mét het antwoord, allicht! Exact afgestemd op uw logistieke planning.
Elk transport stelt zijn eigen eisen: de geschikte vrachtauto combinatie, de capabele chauffeur met de juiste certificaten, de vereiste lengte- of breedtevergunning voor de wagen, het passende hulpmateriaal, etc.
Zorgeloos en duurzaam verhuizen

Als u gaat verhuizen wilt u alles goed geregeld hebben. Het is dan ook zeker aan te raden een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Boudesteijn Verhuizers B.V. is een PPV gecertificeerd verhuisbedrijf en heeft jarenlange ervaring in de verhuisbranche. Onze gekwalificeerde verhuisspecialisten zetten zich in voor de volle 100% en regelen voor u een zorgeloze verhuizing.
U kunt bij Boudesteijn Top Movers Verhuisbedrijven terecht voor verschillende verhuisprojecten

Boudesteijn Top Movers Verhuisbedrijven ondersteunt zowel particulieren als ondernemers. Wij kunnen u begeleiden bij verschillende soorten verhuizingen:
Particuliere verhuizingen

Een particuliere verhuizing moet goed worden georganiseerd. Boudesteijn Top Movers Verhuisbedrijven zorgt ervoor dat uw verhuizing vloeiend verloopt.
Bedrijfsverhuizing

Boudesteijn Top Movers Verhuisbedrijven is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen, die natuurlijk een stuk complexer zijn dan particuliere verhuizingen. Wij zorgen altijd voor een juiste aanpak en afhandeling.
Internationaal verhuizen

Er komt veel kijken bij een internationale verhuizing. Boudesteijn Top Movers Verhuisbedrijven begeleidt u niet alleen bij het verhuizen, maar ook bij alle andere aspecten waar u mee te maken heeft.
Inboedelopslag

U kunt via Boudesteijn Verhuizers B.V. uw inboedel opslaan. Wij beschikken over meerdere betrouwbare opslagfaciliteiten in Nederland.
Opslag/Archiefbeheer

Wilt u kantoorruimte besparen? U kunt bij Boudesteijn Verhuizers B.V. uw archief opslaan in een beveiligde opslagruimte.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Internationaal transport
  • Gevaarlijke stoffen transport
  • Food distributie
  • Buitenmaats vervoer
  • Opslag inboedels
  • Opslag archieven
  • Opslag beheer
  • Garage opslag