Joh Post verhuizingen BV


uit Beverwijk


U bevindt zich hier: »Beverwijk » Joh Post verhuizingen BV

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VJoh Post verhuizingen BV
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Joh Post verhuizingen BV
Wijkermeerweg 51
1948NT Beverwijk

tel: 0251-221520

Extra informatie

Complete logistieke dienstverlening
Verhuizingen, opslag en transport

Een modern wagenpark, geconditioneerde opslagplaatsen en uitgekiende hulpmiddelen maken verhuis- en transportbedrijf Joh.Post Sterk in Logistiek, met name in Haarlem en omgeving. Mooi dat u er voor elk vervoer en elke vorm van opslag terecht kunt. Of het nu gaat om meubels en keukens, verhuizingen voor instellingen, bedrijven en particulieren, zwaar vervoer, machinetransport of kraanhijswerk
Gebundelde kracht

De verschillende afdelingen profiteren onderling van elkaars kennis en faciliteiten. Niet alleen wat het beschikbare materieel betreft om te verhuizen of te transporteren, maar vooral de inzet en ervaring van de mensen van Joh.Post.
Verhuizers of transportmaterieel huren

Het materieel kunt u desgewenst huren: wagens, kranen, verhuisliften, steekwagens, spanbanden en vloerbescherming. U kunt ook onze verhuizers inhuren. Schakel ze in als het verlengstuk van uw organisatie en maak optimaal gebruik van een compleet pakket logistieke dienstverlening.
Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of een prijsopgave.

Een echt familiebedrijf
Historie: van bakfiets tot logistieke dienstverlening
In de ontvangsthal aan de Wijkermeerweg in Beverwijk staat hij nog: de Citroën 7 UB uit 1935, perfect gerestaureerd. De auto waarmee Johan Post vlak na de oorlog zijn transportbedrijf startte. Daarvóór gebeurde het vervoer met de bakfiets, geschikt voor pakjes en kleine zendingen. De meeste opdrachten kwamen van plaatselijke ondernemers. Vandaar het ontstaan van de Stadsbesteldienst, vooral actief in Beverwijk en Heemskerk.

Inmiddels verzorgt Joh.Post B.V. de complete logistiek van meubels en keukens, de verhuizing van particulieren, instellingen en bedrijven, zwaar vervoer, (internationaal) transport van machines en kraanhijswerk. Ook de derde generatie is van alle markten thuis!

Specialiteit
  • Transporten
  • Opslag
  • Meubeldistributie
  • Verhuizingen
  • Zwaar vervoer
  • Transport machines
  • Kraanhijswerk
  • Kunst en antiek
  • Binnen-/buitenland
  • Bedrijven, particulieren