Stikkelbroek Verhuizingen Opslag en Transport


uit Heerlen


U bevindt zich hier: »Heerlen » Stikkelbroek Verhuizingen Opslag en Transport

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Stikkelbroek Verhuizingen Opslag en Transport
Litscherveldweg 14
6413BA Heerlen

tel: 045-5715045

Extra informatie

Stikkelbroek Verhuizingen Opslag en Transport te Heerlen
Bij ons zijn uw spullen in goede handen. Of het nu gaat om een veelomvattende verhuizing, een ingewikkeld transport of het veilig en verwarmd opslaan van uw inboedel. Bij Stikkelbroek Verhuizingen Opslag en Transport te Heerlen bent u aan het juiste adres.
Met onze jarenlange deskundigheid, verhuisliften, transportwagens en andere specialistische hulpmiddelen helpen wij u graag een handje. Als Erkende Verhuizer maar ook als logistieke hulp met ruime opslag- en vervoersmogelijkheden. Voor bedrijven en particulieren sinds 1923 een begrip in de regio Heerlen.

Wij vinden dat verhuizen vooral betaalbaar en overzichtelijk moet zijn. Daarom kunt u bij ons een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. U loopt online onze handige verhuislijst af en wij berekenen voor u de omvang van de vracht.

Wie zijn wij?

Stikkelbroek Verhuizingen Opslag en Transport te Heerlen is opgericht in 1923 en is daarmee een van de oudste transport- en verhuisbedrijven in de Parkstad regio.

We zijn een echt familiebedrijf dat inmiddels overgaat naar de derde generatie.
Onze basis is al vanaf het begin dat we de klant de beste service bieden tegen een scherpe prijs. Als Erkend Verhuisbedrijf voldoen wij dan ook uiteraard aan alle hoge eisen, die de klant van alle zekerheid voorziet, op het gebied van vakkennis, deugdelijke materialen en uiteraard een uitgebreide verzekering.
Onze grote kracht ligt in de particuliere verhuizingen, maar ook voor bedrijven, kantoren, scholen en andere instellingen zijn wij de betrouwbare partner in verhuizen. Wat een ingrijpende dag in uw leven kan zijn, verandert bij ons al vrij snel in een prettige ervaring.
Voor de meeste problemen waar u tegenop loopt, heeft Stikkelbroek wel een oplossing.

Stikkelbroek Verhuizingen Opslag en Transport te Heerlen is een zeer ervaren verhuis- en transportbedrijf met als nieuw onderdeel de Handyman service.
Een extra service welke wij aanbieden bij een verhuizing zoals de kleine doe-het-zelf klusjes.

Wat doen wij?
  • Verhuizen
  • Handyman
  • Opslag
  • Verzekeren