Overzicht Verhuisbedrijven MarumU bevindt zich hier: Groningen » MarumOntvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.


Verhuisbedrijven die ook in Marum actief zijn 

Kregel Norg BV Verhuizers
Asserstraat 46
9331JD Norg

tel: 0592-612262

Extra informatie verhuisbedrijf:
Kregel Norg BV Verhuizers is een betrouwbaar verhuisbedrijf gevestigd sinds 1929 in Norg, en is al meer dan 80 jaar een vertrouwd adres, en een begrip in de regio en ver daarbuiten. De Drentsche plaats Norg gelegen binnen de driehoek Roden,Assen en Groningen vormt het centrum van waaruit al onze diensten worden aangestuurd. Wij verzorgen alle .......
 

Smilda & Zn verhuizingen
Kapteynlaan 4
9351VG Leek

tel: (0)594 645266

Extra informatie verhuisbedrijf:
Gevestigd in het hart van Noord-Nederland, aan de A7, bedient Smilda zowel de noordelijke, landelijke als Europese markt met een mix van logistieke oplossingen op het gebied van distributie, dedicated en speciaal transport. Daarnaast heeft onze verhuisafdeling alle capaciteiten in huis voor particuliere en projectverhuizingen, nationaal en .......


Plaatsen in omgeving van Marum


Leek (1 verhuisbedrijf)
Noordhorn (1 verhuisbedrijf)
Zuidhorn (1 verhuisbedrijf)Bent u een verhuisbedrijf uit Marum of elders en wilt u uw verhuizers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Marum staat momenteel 1 verhuisbedrijf vermeld.