Omega Ontruimingen


uit Nijmegen


U bevindt zich hier: »Nijmegen » Omega Ontruimingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VOmega Ontruimingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Omega Ontruimingen
Sperwerstraat 25
6541 SB Nijmegen

tel: 06-53468827

Extra informatie

Omega Ontruimingen uit Nijmegen verzorgt de woningontruiming na verhuizing of overlijden. Onze klanten zijn mensen die kleiner gaan wonen, bijvoorbeeld naar een verzorgingshuis gaan of emigreren en slechts weining huisraad meeverhuizen, of de opdracht tot een ontruiming komt na een overlijden. Wij verwijderen de inboedel die voor de opdrachtgever geen waarde meer heeft en leveren het huis en eventuele bijgebouwen (schuur, garage) bezemschoon op. Het gaat altijd om vrijwillige woningontruiming, in opdracht van de eigenaar zelf, door de eigenaar gemachtigden of de nabestaande(n) en/of erfgenamen van een overledene.

Omdat we begrijpen dat de omstandigheden van de ontruiming niet altijd even prettig zijn, gaan we hier zeer zorgvuldig en discreet mee om. Indien gewenst kunnen we helpen bij het organiseren van een verhuizing. Wij zijn als ontruimingsbedrijf actief in Arnhem, Nijmegen en omliggende plaatsen als Beuningen, Wijchen, Elst, Velp en Bemmel.

Specialiteit
  • Wij verwijderen geen asbest, asbesthoudende zaken of chemisch afval.
  • Wij ontruimen geen bedrijven.
  • Wij ontruimen niet in opdracht van incassobureau's of deurwaarders.