UTS Verkroost Verhuizingen


uit Nijmegen


U bevindt zich hier: »Nijmegen » UTS Verkroost Verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VUTS Verkroost Verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
UTS Verkroost Verhuizingen
Bijsterhuizen 1131
6546AR Nijmegen

tel: 024) 3775322

Extra informatie

UTS Verkroost Verhuizingen
Een verhuisbegrip in Nijmegen
UTS Verkroost Verhuizingen in Nijmegen is een verhuisbegrip in de oudste stad van Nederland. Al in 1926 begon de familie Verkroost haar verhuisactiviteiten vanaf de Pontanusstraat in Nijmegen.
Onbegrensde verhuismogelijkheden

Uw ideeën staan centraal bij de ontwikkeling van onze professionele en innovatieve onderneming! Wij bieden een uniek dienstenpakket met onbegrensde verhuismogelijkheden voor ieder budget, in binnen- en buitenland.
Facilitaire partner in business
Als uw uitdaging ligt in het veranderproces van de onderneming, dan zijn wij uw facilitaire partner in business, die veel meer biedt dan alleen het verplaatsen van werkplekken en dozen. Vanaf het idee begeleiden en adviseren wij u tot aan de realisatie. Welk meubilair, vlekkenplan, arbo eisen, vloerbedekking, ICT dan ook, wij denken graag met u mee.
Verhuizen en meeer

Naast uitstekend verhuizen kunt u ook gebruik maken van ons uitgebreide dienstenpakket. Een breed pakket aan doelgroepgerichte diensten waarbij u zelf kiest om in te spannen of te ontspannen. Van doe-het-zelf service tot aan het volledig laten organiseren van de complete verhuizing door onze Verhuisdirigente. Ook bieden wij Handyman service, speciale service voor ouderen, schoonmaak, boedelbeheer en nog veel meer.
UTS Verkroost Verhuizingen is PPV gecertificeerd.

Specialiteit
  • Facility management
  • Project verhuizingen
  • Particuliere verhuizingen
  • Zakelijke verhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Archief- en databeheer
  • ICT Movements
  • Opslag