Duim Verhuizingen BV


uit Almere


U bevindt zich hier: »Almere » Duim Verhuizingen BV

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VDuim Verhuizingen BV
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Duim Verhuizingen BV
Peppengouw 111
1351NJ Almere

tel: 036-5311255

Extra informatie

Duim Verhuizingen BV is gevestigd in Almere
Verhuizen zonder zorgen, dat doen wij al sinds 1946.
In Nederland, maar ook naar het buitenland. Met speciaal opgeleid personeel en met goed en modern
materiaal verhuizen wij uw inboedel zeer zorgvuldig .

Bent u van plan te verhuizen binnen Amsterdam, Nederland of Europa?
Duim Verhuizingen B.V. is de flexibele verhuisservice uit Amsterdam

Verhuisbedrijf Duim is een internationale verhuisservice in Amsterdam die voor zowel particulieren, bedrijven en instellingen de gehele verhuizing verzorgt.
Of het nou gaat om een aanzienlijke inboedel of om het verhuizen van enkele meubels, bij ons weet u in ieder geval zeker dat het goed gebeurt. Wij hebben een team van vakmensen voor u klaarstaan die de ervaring en de kennis hebben om uw verhuizing snel en effectief uit te voeren. Met diverse verhuiswagens van verschillende inhoud staan wij voor u klaar. Ook voor een verhuislift bent u bij ons aan het goede adres. Onze liften reiken tot de negende verdieping.

Verhuizingen op maat en van een hoogstaande kwaliteit voor scherpe prijzen, dat is wat u van ons mag en kan verwachten. Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel ons dan direct of ga naar de contactpagina. Wij werken snel, efficiënt en met oog voor uw belangen.
Verhuizingen voor particulier, bedrijf of instelling

Vakkundige verhuizingen voor particulier, bedrijf of instelling. Zowel nationaal als internationaal, van klein tot groot.
Inboedelopslag; beveiligd, verwarmd en verzekerd!

Wilt u uw inboedel voor een korte of langere periode opslaan? Uw inboedel word bij ons beveiligd, verwarmd en verzekerd opgeslagen. Zodra u uw inboedel weer nodig hebt, kunt u er direct bij. En dat voor opvallend redelijke prijzen.
Verhuizers Amsterdam - Familiebedrijf sinds 1946

Van paard en wagen tot professionele milieuvriendelijke verhuiswagens.
In 1946 zijn wij begonnen met paard en wagen. Tegenwoordig werken wij met milieuvriendelijke verhuiswagens welke voldoen aan de laatste normen en volledig zijn aangepast om uw inboedelen veilig te vervoeren.

Ons team heeft jarenlange ervaring en blijft op de hoogte van alle recente ontwikkelingen op het gebied van verhuizingen door bijscholingstrajecten te volgen. Wij investeren daarbij in de beste materialen en hanteren de meest doelgerichte technieken om iedere verhuizing volledig en conform de eisen van de opdrachtgever te realiseren. Sinds jaar en dag zijn wij de aangewezen partij als het gaat om gedegen verhuizingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Door het standaard leveren van topkwaliteit en onze vriendelijke en professionele medewerkers hebben wij een groot vast klantenbestand weten op te bouwen.
Wij maken met al onze klanten duidelijke prijsafspraken en maken altijd van tevoren een tijdsinschatting met betrekking tot de verhuisdag. Dit betekent dat u direct weet wat de kosten gaan worden. Uw spullen zijn tijdens de verhuizing volledig verzekerd.

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte, of wilt u na het bekijken van onze website gewoon meer informatie? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Specialiteit
 • Particuliere verhuizingen
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Piano en vleugel vervoer
 • Antiekvervoer
 • Meubelopslag
 • Levering verhuisdozen
 • Grote en kleine verhuizingen , in Nederland en het buitenland.
 • Inpakken en uitpakken van uw inboedel.
 • Demonteren en monteren van uw meubilair.
 • Piano en Vleugelvervoer.
 • Antiek vervoer.
 • Opslag van uw inboedel.