Verhuisbedrijven BANIS


uit Almere


U bevindt zich hier: »Almere » Verhuisbedrijven BANIS

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijven BANIS
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Verhuisbedrijven BANIS
Beemsterweg 23
1311XC Almere

tel: 036-5364114

Extra informatie

Klant als uitgangspunt
De maatschappij verandert, mensen veranderen, situaties veranderen. Verhuisbedrijven BANIS uit Almere speelt daar voortdurend op in. Wij vinden het belangrijk dat u als klant voelt dat er naar u geluisterd wordt.
Uw belang moet voorop staan in al onze activiteiten. In de hectische tijd van verhuizen moeten de verhuizers een rust- en steunpunt voor u zijn. U moet er op kunnen vertrouwen dat al uw persoonlijke bezittingen met de nodige zorg worden behandeld.

Zowel met uw oude als uw nieuwe woon- en/of werkomgeving houden wij rekening. Uw buren dienen zo min mogelijk hinder van uw verhuizing te ondervinden. Dat is heel belangrijk voor een goede afsluiting van en een plezierige start voor u en uw gezin / bedrijf in de nieuwe situatie. Daarvan zijn alle medewerkers bij Verhuisbedrijven BANIS uit Almere zich terdege bewust. Zij worden dan ook op al deze punten voortdurend getraind.
Verhuizen is echt veel meer dan spullen overbrengen van A naar B.

BANIS werkt al jaren volgens verschillende keurmerken. De belangrijkste is natuurlijk de Organisatie van Erkende Verhuizers (OEV), waar BANIS vanaf het allereerste begin actief deel van uitmaakte. Daarnaast zijn FEDEMAC en de IAM als internationaal werkende verhuisorganisaties, heel belangrijk voor BANIS. Om ook de motvatie, de betrokkenheid en de kwaliteit van al haar medewerkers te waarborgen, werkt BANIS al jaren volgens de normen van Investors in People.
  • Uitsluitend vaste verhuizers
  • Ervaring sinds 1896!
  • Handyman
  • Persoonlijke benadering
  • Grote opslagmogelijkheid
  • Ontzorgend
  • Verhuizingen in binnen- en buitenland
  • Onderneemt duurzaam en milieubewust


Specialiteit
  • Verhuizingen binnen Nederland
  • Verhuizingen Internationaal