Brambo Verhuizingen


uit Amsterdam


U bevindt zich hier: »Amsterdam » Brambo Verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VBrambo Verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Brambo Verhuizingen
Meerhuizenstraat 9/C
1078TE Amsterdam

tel: 06-46714040

Extra informatie

Brambo Verhuizingen is een verhuisbedrijf dat gevestigd is in de Rivierenbuurt/Zuideramstel in Amsterdam. De eigenaar van Brambo Verhuizingen is Bram Waterman. Als u Bram Waterman googled, zult u veel vinden over skateboarden. Hier begint ook de verhuiservaring van Bram. 20 jaar geleden is Bram begonnen met de verhuur van mobiele skatebanen. Het tillen en transport van deze skatebanen is vergelijkbaar met bijvoorbeeld het verhuizen van een grote kledingkast. De medewerkers van Bram zijn top-skateboarders. Dit zijn flexibele zzp-ers waarmee Bram een jarenlange vriendschappelijke en zakelijke band heeft. Skateboarders beschikken over meer evenwichtsgevoel en kracht dan de gemiddelde mens. Met een goed evenwichtsgevoel heb je maar de helft van de lichaamskracht nodig om iets zwaars te tillen en te verplaatsen.
In januari 2010 is Bram gestart met zijn eigen verhuisbedrijf Brambo Verhuizingen. Inmiddels is Brambo Verhuizingen uitgegroeid tot 1 van de snelst groeiende verhuisbedrijven in crisistijd in Amsterdam. Van 2010 t/m heden heeft Bram diverse grote verhuizingen en kleine verhuizingen uitgevoerd voor bedrijven en particulieren in binnen –en buitenland. De mooiste verhuizingen waren die van het Kooistra dossier (in opdracht van de curator) en die van het Amstelveens Vertaal Buro. Ondanks de hevige concurrentie hebben deze grote bedrijven voor Brambo Verhuizingen gekozen omdat Bram en zijn crew flexibel en betrouwbaar zijn. Er heerst geen 9 tot 5 mentaliteit bij Brambo. Bram en zijn medewerkers gaan door tot de klus helemaal geklaard is. Om zoveel mogelijk onverwachte situaties te voorkomen komt Bram bijna altijd eerst kijken om kennis te maken en de verhuissituatie en inboedel te bekijken. Mochten zich toch onverwachte situaties voordoen, beschikken Bram en zijn medewerkers over een groot improvisatietalent om het probleem adequaat op te lossen.
De meeste opdrachten van Brambo komen door mond-op-mond reclame. Brambo heeft een samenwerking met opslagbedrijven City Box en Huur een Box in Amsterdam Zuid. Klanten van City Box en Huur een Box worden naar Brambo Verhuizingen doorverwezen als ze op zoek zijn naar een goede verhuizer in Amsterdam.