Het Verhuiz- & Tranzportteam


uit Den Haag


U bevindt zich hier: »Den Haag » Het Verhuiz- & Tranzportteam

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VHet Verhuiz- & Tranzportteam
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Het Verhuiz- & Tranzportteam
Riddersdreef 105
2542XS Den Haag

tel: 070-7070341

Extra informatie

Het verhuis -en transportteam
Verhuisbedrijf "Het Verhuiz- & Tranzportteam" verzorgt verhuizingen in alle formaten, voor particulieren en bedrijven.
Wij zijn als verhuisbedrijf geheel gericht op de professionele zorg voor uw waardevolle en dierbare spullen. Bij het verhuizen van uw inboedel/goederen houden wij rekening met uw persoonlijke wensen. Dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Wij kunnen u een verhuizing op maat aanbieden, zoals verhuizen van de gehele inboedel, in- en uitpakken van de dozen , De- en montage van uw meubilair. Verhuizen van alleen de grote stukken, opslag van uw inboedel.

Transport
Het "VerHuiZ- & TranZportTeam" verzorgt ook uw transport, of dat nu gaat om een kastje van het éne naar het ander adres of een totale transport wij doen het allemaal op een professionele wijze met de vakbekwaamdheid die u van ons verwacht.

Schoon opleveren
Het verhuis- & transportteam kan ook u huis, bedrijf of kantoor schoon opleveren na de verhuizing. Dat betreft het afvoeren van overtollig meubilair, maar ook het verwijderen van vloerbedekking en/of parket. Het verwijderen van railsen, lampen, gordijnen. Het totaal schoon opleveren van uw huis, bedrijf of kantoor.

Werkgebieden
Wij zijn werkzaam door heel Nederland van uit steden en plaatsen zoals onder andere: Den Haag, Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, alphen aan de rijn, Hoofddorp, Lisse, Hillegom, Delft, Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk, Wateringen, Monster, Westland, Den Haag, Scheveningen, Wassenaar, Noordwijk, Katwijk, Voorhout, Enz enz.

Transporten binnen Nederland

Wij zijn werkzaam in Den Haag, Nieuw Vennep, Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, alphen aan de rijn, Hoofddorp, Lisse, Hillegom, Delft, Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk, Wateringen, Monster, Westland, Den Haag, Scheveningen, wassenaar, Rijssenhout, Noordwijk, Katwijk, Voorhout, Enz enz.