Verhuisbedrijven PASSIES


uit Den Haag


U bevindt zich hier: »Den Haag » Verhuisbedrijven PASSIES

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.Verhuisbedrijven PASSIES

2517ED Den Haag

tel: 023-5615955

Extra informatie

In 1937 legde J. Passies sr. de basis voor een onderneming die een nationale en internationale reputatie heeft opgebouwd als een uiterst betrouwbare verhuisorganisatie met het hoogste kwaliteitsniveau. Passies kan anno nu bogen op gemotiveerde en vakkundige teams, waar mede door adequate vakopleidingen, regelmatige training en nascholing haar cliënten een perfecte uitvoering van het dienstenpakket wordt gegarandeerd. Het Passies wagenpark omvat moderne luchtgeveerde verhuiswagens in vele afmetingen, voorzien van laadklepunits. Passies beschikt tevens over diverse hydraulische en elektrische verhuisliften, kranen, heftrucks en mobiele laad- en losplateaus. Een dienstverlenende onderneming zoals Passies is afgestemd op een grote verscheidenheid aan transporten en bestemmingen. Het bedrijf beschikt dan ook over een veelzijdig assortiment van de modernste verpakkingsmaterialen. Diverse soorten speciaal ontwikkelde kartonnages, garderobeboxen, luchtkussenfolies en bijvoorbeeld op maat gemaakte houten liftvans waarborgen de bescherming en veiligheid van kostbare objecten, groot en klein. De verhuizing van kostbare huisraad en inventarissen kan bij de afdeling assurantiën van Passies betrouwbaar all-risk, huis-tot-huis verzekerd worden, met bijbehorende certificaten. Het geavanceerde communicatie- en computernetwerk maakt het mogelijk om de verhuizing op de voet te volgen. Onze kwaliteitsnorm "ISO-9002" en lidmaatschap van de belangrijkste nationale en internationale verhuisorganisaties zoals de Fidi - Nevim - A.M.S.A. - BAR - Savam etc. waarborgen de correcte uitvoering van de verhuizingen. Passies uit Den Haag is trots op haar organisatie, die altijd klaarstaat voor u, de tevreden cliënt.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Opslag