Verhuisbedrijven Nobbe


uit Groningen


U bevindt zich hier: »Groningen » Verhuisbedrijven Nobbe

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijven Nobbe
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Verhuisbedrijven Nobbe
Wasaweg 23
9723 JD Groningen

tel: 050 - 5496089

Extra informatie

Verhuisbedrijven Nobbe uit Groningen werd in 1933 opgericht door Jan Nobbe. Met één auto in zijn bezit verichtte hij bodediensten. In 1965 deed hij het bedrijf over aan Klaas Nobbe. Naast de bodediensten werd de auto nu ook ingezet voor verhuizingen. Op een gegeven moment verdwenen de boderitten en richtte Nobbe zich geheel op verhuizingen. In het bedrijf waren toen naast Klaas Nobbe ook zijn beide zonen, Hendrik en Jan, actief als verhuizers.
Zij namen het bedrijf na enige tijd over. Hendrik Nobbe vestigde zich in Meppel terwijl Jan Nobbe vanuit Winschoten de verhuisdiensten bleef aanbieden. De twee broers werken thans zakelijk onafhankelijk in de markt voor verhuizingen.
Laten we eerlijk zijn: verhuizen is voor de meeste mensen geen pretje. Maar Verhuisbedrijven Nobbe uit Groningen kan voor u het verhuizen zo aangenaam mogelijk maken. Elke verhuizing die we uitvoeren begint daarom met een goed gesprek. Daarin spreken we duidelijk af wat u zelf wilt doen en wat wij voor u kunnen doen. Vervolgens ontvangt u onze offerte. We kunnen alles voor u doen: van het inpakken en verhuizen van uw hele inboedel tot en met alles uitpakken en op de juiste plek neerzetten in uw nieuwe woning. Maar we kunnen ook heel weinig voor u doen: bijvoorbeeld alleen het verhuizen van een piano. Maar wat we ook voor u doen, we gaan zorgvuldig om met uw spullen en woning. En: we respecteren uw privacy.

Bedrijfsverhuizingen

Uw bedrijf groeit en u bent op zoek naar een nieuw bedrijfspand. Samen met uw makelaar en uw aannemer vindt u de juiste oplossing. Voor de verhuizing van uw bedrijf naar het nieuwe bedrijfspand kunt u vervolgens bij Nobbe Verhuizingen terecht.

Nobbe Verhuisbedrijf heeft namelijk ervaring met grote projecten. Een gedetailleerd draaiboek, waarin de verhuizing van minuut tot minuut is uitgewerkt, garandeert een soepele bedrijfsovergang. Hierdoor blikt een groot aantal ondernemers tevreden terug op een succesvolle operatie. Een voorbeeld hiervan is de verhuizing van het bedrijfsmateriaal van een verpleeghuis en de inboedel van de 190 bewoners.
Natuurlijk staat Nobbe Verhuizingen garant voor een zorgvuldig uitgevoerde verhuizing, waarbij uw bedrijfsbelangen worden beschermd.