VSN Midden Verhuizingen


uit Houten


U bevindt zich hier: »Houten » VSN Midden Verhuizingen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.VSN Midden Verhuizingen
Pakketboot 7
3991CH Houten

tel: 030 2805214

Extra informatie

De Mondial TSN Groep is een moderne logistieke dienstverlener gevestigd in het midden van het land. Tot voor kort bestond de Mondial TSN Groep uit vier aparte bedrijfsafdelingen die ieder onder een eigen naam werkten. Deze bedrijfsafdelingen stonden bekend als TSN Midden, VSN Midden, MSN Midden en SelfStorage Houten.
Het brede logistieke aanbod die de Mondial TSN Groep aanbied varieert van particuliere verhuizingen tot grote zakelijke verhuizingen tot consumenten transport en webshoplogistiek tot montage tot warehousing tot opslag en selfstorage, dus voor alle logistieke vraagstukken heeft de TSN Groep de oplossing.
De drie vestigingen van de Mondial TSN Groep zijn gelegen in Houten en Vianen. De vestiging in Houten is onze Hoofdvestiging hier bevindt zich het kantoor en de operationele opslag en distributie. De twee vestigingen in Vianen zijn beide opslagloodsen. Al deze locaties zijn centraal gelegen in Nederland, dit geeft ons het voordeel om heel Nederland en Vlaanderen snel te kunnen bedienen.

De Mondial TSN Groep staat voor kwaliteit, dit bewijzen wij door ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd te zijn, daarnaast zijn wij Erkend verhuizer en zijn wij lid van de EMG ( European Moving Group ), en in 2010 uitgeroepen tot “beste verhuisbedrijf van Nederland”. Het punt van kwaliteit straalt ook uit in onze medewerkers, wagenpark, bedrijfspanden en de rest van onze bedrijfsvoering.
De Mondial TSN Groep is dus de logistieke dienstverlener die voor ieder logistiek vraagstuk de beste oplossing heeft.

Specialiteit

VSN Midden Verhuizingen uit Houten is met trots lid van de verhuisgroep Mondial Movers, een landelijke verhuisorganisatie van erkende verhuisbedrijven. Op dit moment zijn 22 verhuisbedrijven in Nederland lid van Mondial Movers. Deze 22 verhuisbedrijven zijn samen goed voor 28 vestigingen door het hele land.
De verhuisorgansiatie Mondial Movers is lid van de European Moving Group(EMG). Dit is een Europese verhuisorganisatie met meer dan 400 verhuisbedrijven in Europa. Dit zorgt ervoor dat we in elk land ondersteuning hebben, mocht dit nodig zijn.
Mondial Movers is een zeer moderne verhuisorganisatie.
Dit is te zien aan de manier waarop Mondial Movers naar buiten treedt. Zo is de gehele website vernieuwd en communiceren ze via Social Media sites als Twitter en Facebook. Dit heeft er onder andere toegeleid dat de website van Mondial Movers de meest bezochte website van Nederland is in de verhuisbranche.