Rijnmond Verhuizingen


uit Rotterdam


U bevindt zich hier: »Rotterdam » Rijnmond Verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VRijnmond Verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Rijnmond Verhuizingen
Postbus 11.166
3004 ED Rotterdam

tel: 010-4372244

Extra informatie

Rijnmond Verhuizingen Rotterdam
Een nieuw huis; spannend, een nieuwe start. Veel mensen kijken uit naar het betrekken van een nieuw huis. Al veel plannen zijn gemaakt waar komt de bank, komen er nieuwe gordijnen en waar hangen we de lampen op. Mensen staan vaak te popelen om hun nieuwe huis te betrekken enkel die verhuizing, daar ziet men toch wel erg tegen op. De energie en het enthousiastme wordt in de kiem al gesmoord door het inpakken, demonteren van kasten en gesjouw vanuit het oude huis.
Een verhuizing uit handen geven aan mensen die dit al vele jaren iedere dag doen is dan ook een goed advies. U heeft al genoeg aan uw hoofd in deze hectische periode. Wij hebben alle kennis en materieel in huis om uw verhuizing soepel te laten verlopen. Daarnaast zijn onze verhuizers zo ervaren dat schade aan uw dure inboedel tot een minimum beperkt wordt en mocht er onverhoopt toch iets beschadigen dan wordt dit zonder problemen vergoedt. Hoeveel u wilt laten verzorgen bepaalt u helemaal zelf van enkel de grote meubelstukken tot het compleet inpakken van de dozen, alles is mogelijk.

Ook tijdelijke opslag van uw spullen in onze verwarmde en beveiligde loods is mogelijk tegen prijzen die u zullen meevallen.

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Zorgzaam en precies
  • Project verhuizingen
  • Efficiënt en betrouwbaar
  • Containeropslag
  • Voordelig en veilig
  • Calamiteitenservice
  • Flexibel en adequaat