Team Projekt Verhuizers


uit Rotterdam


U bevindt zich hier: »Rotterdam » Team Projekt Verhuizers

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VTeam Projekt Verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Team Projekt Verhuizers
Thurledeweg 39
3044EP Rotterdam

tel: 010-2381060

Extra informatie

Team Projekt Verhuizers uit Rotterdam is de specialist in het voorbereiden en uitvoeren van niet particuliere verhuizingen. Dit kunnen interne of externe kantoorverhuizingen zijn. Maar ook reeds vele verzorgings- en bejaardentehuizen zijn door ons verhuisd. Een van onze specialiteiten is de meest complex denkbare verhuizing, het verhuizen van een volledig ziekenhuis inclusief patiënten.
Onze organisatiestructuur zorgt ervoor dat gedurende het gehele project u een vast aanspreekpunt, onze Project Manager, heeft met wie u zowel de voorbereiding alsmede de uitvoering kunt bespreken. De schriftelijke vastlegging van het project en de interne logistiek wordt verzorgd door onze Move Manager.

Kwaliteit

Kwaliteitzorg loopt als een rode draad door onze gehele organisatie en door de processen, die worden uitgevoerd. Onze organsatie is gecertificeerd door een aantal toonaangevende instanties.

Vanzelfsprekend voldoen wij aan de ISO 9000:2001 normering. Voorts zijn wij ISO 14001:2004 gecertificeerd. Daarnaast voldoen wij als enige verhuisbedrijf in Nederland aan de Ohsas 18001:2007 normering
Tevens mogen wij binnen ons vakgebied als een van de 36 bedrijven in nederland het P.P.V. keurmerk dragen. P.P.V. staat voor Professionele Project Verhuizers, die aan de zwaarste eisen dienen te voldoen. Het hebben van een ISO, VCA en certificering Erkende Verhuizer maakt hier onder andere deel van uit.