A tot Z Diensten Verhuisbedrijf


uit Utrecht


U bevindt zich hier: »Utrecht » A tot Z Diensten Verhuisbedrijf

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VA tot Z Diensten Verhuisbedrijf
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
A tot Z Diensten Verhuisbedrijf
Gietijzerstraat 1
3534AV Utrecht

tel: 030-2319091

Extra informatie

A tot Z Diensten Verhuisbedrijf uit Utrecht heeft jarenlange ervaring in particuliere verhuizingen. Ons uitgangspunt is kwaliteit. Wij werken met gediplomeerde verhuizers en een strakke planning die wij met u afstemmen. Daarom komen wij graag van tevoren bij u langs om alles door te spreken.
Als Erkende Verhuizer hebben wij de materialen en de ervaring in huis om u met de grootste zorgvuldigheid te verhuizen. Naast het in- en uitpakken van uw inboedel halen wij de grote meubelstukken eerst uit elkaar en monteren wij het weer in uw nieuwe woning. Voor elk object hebben we de beschikking over speciaal verpakkingsmateriaal, speciale laadbakken, giraffe-liften en luchtgeveerde wagens.

Opslag

Wij bieden uitstekende opslagmogelijkheden voor de opslag van uw inboedels, archieven, kunst of voorraden. Ons magazijn is uitgerust met de modernste technieken waarmee uw goederen optimaal beschermd zijn. Of u uw inboedel nu opslaat in zeecontainers, op pallets, op corlettes of als bulk op de vrije vierkante meters; wij vinden altijd een passende en betaalbare oplossing.

Het uitbesteden van uw inboedel geeft u de volgende voordelen: efficiënter gebruik van uw vierkante meters, professioneel beheer van uw archief of goederen, direct managementinformatie beschikbaar.
U kunt uw goederen bij ons laten afleveren, maar wij kunnen natuurlijk ook uw goederen komen afhalen. Onze verhuisafdeling kan dit voor u verzorgen. Tevens kunnen wij uw cross-docking verzorgen en goederen afkomstig van meerdere leveranciers samenvoegen en laten verzenden.