Peet's Verhuisservice


uit Utrecht


U bevindt zich hier: »Utrecht » Peet's Verhuisservice

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Peet's Verhuisservice
Haagstraat 26
3581SX Utrecht

tel: 030-2518336

Extra informatie

Welkom bij verhuisbedrijf Peets Verhuisservice!

Wij zijn van alle Utrechtse verhuisbedrijven al meer dan 30 jaar de allerbeste en snelste verhuizers! Wilt u goed, snel én gezellig van uw oude plek naar uw nieuwe stek, dan bent u bij ons aan het goede adres.
En... we zijn nog goedkoop ook! Kortom: Peets Verhuisservice is hét verhuisbedrijf in Utrecht. Goedkoop, snel en goed verhuizen met Peet!

Verhuisbedrijf in Utrecht - bij Peet werken Utrechts beste verhuizers!

verhuizen in utrechtPeets Verhuisservice is al meer dan 30 jaar een begrip in Utrecht. Verhuis je met Peet, dan is 't gebeurd voor je 't weet! Als het goedkoop maar vooral goed moet gebeuren bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook voor koop of huur van stevige verhuisdozen moet u bij Peet zijn. Deze worden gratis bij u thuisbezorgd. Voor inpakmateriaal zoals papier of noppenfolie kunt u ook bij ons terecht.
Peets senioren verhuis service: Peet's Verhuisservice geeft 65-plussers 10% basiskorting. Kijk hiervoor op de website van Peets senioren verhuis service.

goedkoop verhuizen utrechtWilt u uw woning opleverklaar gemaakt hebben voor een woningbouwvereniging? Ook daarvoor belt u Peets Verhuisservice. Denk hierbij aan het verwijderen van vloerbedekking of laminaat, of het dichtmaken van gaten in de muren.
Ook voor bedrijven: Peets Verhuisservice is ook zeer ervaren in het verhuizen van kantoren en winkels, zowel intern als extern.