Overzicht Verhuisbedrijven LeeuwardenU bevindt zich hier: Friesland » Leeuwarden


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy

 

Verhuisbedrijven UTS Wiersma
Ceresweg 48
8938BG Leeuwarden

tel: 058-7113599

Extra informatie verhuisbedrijf:
........gezet die de basis heeft gevormd voor het huidige Verhuisbedrijven UTS Wiersma. In de afgelopen 75 jaar is onze innovatieve en betrouwbare organisatie uitgegroeid tot een prof........u, kunnen wij zaken al signaleren voordat ze een probleem vormen. Verhuisbedrijven UTS Wiersma uit Leeuwarden is de specialist in het verhuizen van bedrijven, (zorg)instelling........
 

Friesland Verhuizingen
Archimedesweg 12
8912AK Leeuwarden

tel: 058-2131949

Extra informatie verhuisbedrijf:
........ zijn onze vakmensen de zekerheid voor uw optimale verhuizing. Friesland Verhuizingen uit Leeuwarden is aangesloten bij Mondial Movers. Een samenwerkings-verband van 21 verhuisbedrijven met 32 vestigingen in Nederland. Door deze samenwerking kunnen wij alle verhuizingen, groot of klein en waar dan ook in Europa en ver daarbuiten, aan.
 

Bandsma Verhuizingen en Opslag
Polluxweg 22
8938AZ Leeuwarden

tel: 058 - 2887485

Extra informatie verhuisbedrijf:
Als Erkend Verhuizer met meer dan 80 jaar vakmanschap weet Bandsma Verhuizingen en Opslag uit Leeuwarden als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruit ziet. Bandsma Verhuizingen en Opslag is een Erkend Verhuizer uit Leeuwarden. Onze verhuizers weten als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruit ziet. Wij zetten elke dag de beste materialen en mensen in om uw verhuizing tot een goed einde te brengen.
 

H. van der Leij verhuizingen
Avondsterweg 9
8938AK Leeuwarden

tel: 058 2800166

Extra informatie verhuisbedrijf:
H. van der Leij verhuizingen is gevestigd in Leeuwarden.
 

Verhuisbedrijven Buma
Piter Terpstrawei 6
8914 BJ Leeuwarden

tel: 058-7518327

Extra informatie verhuisbedrijf:
........ Buma, het beste verhuisbedrijf voor de regio Friesland, Groningen en Drenthe. Bent u op zoek naar een Verhuisbedrijf in de regio Friesland, Groningen of Drenthe? Dan bent u bij Verhuisbedrijven Buma aan het juiste verhuisadres. Buma biedt de vertrouwde nederlandse kwaliteit dienstverlening bij uw particuliere- of zakelijke.......
 

Ontzorgd Verhuizen
Braksân 65
8939 ED Leeuwarden

tel: 058 3010092
mob: 06 31796566

Extra informatie verhuisbedrijf:
Ontzorgd Verhuizen zet u voorop! Bij een verhuizing komt veel kijken. Het is dan ook een hele klus. Het blijkt voor veel mensen lastig om het overzicht te houden. Waar moet ik beginnen? Ontzorgd Verhuizen helpt u met alles wat er komt kijken bij een verhuizing. Wij kennen de gang van zaken en weten wat er moet gebeuren. En alles gebeurt in .......


Verhuisbedrijven die ook in Leeuwarden actief zijn 

Swart Transporten & Verhuizingen
Kakewei 5
9051BX Stiens

tel: 06-53939618


Plaatsen in omgeving van Leeuwarden


Stiens (1 verhuisbedrijf)Bent u een verhuisbedrijf uit Leeuwarden of elders en wilt u uw verhuizers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Leeuwarden staan momenteel 6 verhuisbedrijven vermeld.