Overzicht Verhuisbedrijven StiensU bevindt zich hier: Friesland » Stiens


Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
 

Swart Transporten & Verhuizingen
Kakewei 5
9051BX Stiens

tel: 06-53939618


Verhuisbedrijven die ook in Stiens actief zijn 

Verhuisbedrijven UTS Wiersma
Ceresweg 48
8938BG Leeuwarden

tel: 058-7113599

Extra informatie verhuisbedrijf:
........gezet die de basis heeft gevormd voor het huidige Verhuisbedrijven UTS Wiersma. In de afgelopen 75 jaar is onze innovatieve en betrouwbare organisatie uitgegroeid tot een prof........u, kunnen wij zaken al signaleren voordat ze een probleem vormen. Verhuisbedrijven UTS Wiersma uit Leeuwarden is de specialist in het verhuizen van bedrijven, (zorg)instelling........
 

Friesland Verhuizingen
Archimedesweg 12
8912AK Leeuwarden

tel: 058-2131949

Extra informatie verhuisbedrijf:
........ zijn onze vakmensen de zekerheid voor uw optimale verhuizing. Friesland Verhuizingen uit Leeuwarden is aangesloten bij Mondial Movers. Een samenwerkings-verband van 21 verhuisbedrijven met 32 vestigingen in Nederland. Door deze samenwerking kunnen wij alle verhuizingen, groot of klein en waar dan ook in Europa en ver daarbuiten, aan.
 

Bandsma Verhuizingen en Opslag
Polluxweg 22
8938AZ Leeuwarden

tel: 058 - 2887485

Extra informatie verhuisbedrijf:
Als Erkend Verhuizer met meer dan 80 jaar vakmanschap weet Bandsma Verhuizingen en Opslag uit Leeuwarden als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruit ziet. Bandsma Verhuizingen en Opslag is een Erkend Verhuizer uit Leeuwarden. Onze verhuizers weten als geen ander hoe een piekfijn verzorgde verhuizing eruit ziet. Wij zetten elke dag de beste materialen en mensen in om uw verhuizing tot een goed einde te brengen.
 

H. van der Leij verhuizingen
Avondsterweg 9
8938AK Leeuwarden

tel: 058 2800166

Extra informatie verhuisbedrijf:
H. van der Leij verhuizingen is gevestigd in Leeuwarden.


Plaatsen in omgeving van Stiens


Leeuwarden (6 verhuisbedrijven)Bent u een verhuisbedrijf uit Stiens of elders en wilt u uw verhuizers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Stiens staat momenteel 1 verhuisbedrijf vermeld.