Pot & Zn Verhuisbedrijf Sinds 1913


uit Den Haag


U bevindt zich hier: »Den Haag » Pot & Zn Verhuisbedrijf Sinds 1913

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.Pot & Zn Verhuisbedrijf Sinds 1913
Pansierstraat 32
2584EJ Den Haag

tel: 06 - 53241066

Extra informatie

Ons bedrijf gevestigd in Den Haag bestaat sinds 1913 en wordt gekenmerkt door de volgende begrippen: - familiebedrijf - verhuizingen nationaal en internationaal - geheel verzekerd - eigen personeel - verhuisliften - verwarmde opslag - erkende verhuizers. Het kan natuurlijk zijn dat u besluit om niet zelf in te pakken, maar ook dat aan ons over te laten. Dat gebeurt meestal op de dag voorafgaand aan de verhuizing. In dat geval wordt met u de afspraak gemaakt wanneer u één of meer medewerkers kunt verwachten. Het is ook van belang om te weten welke meubels er eventueel gedemonteerd moeten worden. Uiteraard kunt u er op vertrouwen dat deze op de nieuwe locatie weer in elkaar gezet zullen worden.

De verhuizing
Uw verhuizing begint door contact met ons op te nemen.
Dat kan telefonisch (06 – 53 24 10 66) of per e-mail (info@vanderpot.nl).

Vervolgens maakt u met één van onze medewerkers een afspraak voor het uitbrengen van een offerte. In de meeste gevallen komt er dan iemand bij u langs om uw wensen te bespreken.
Enkele vragen die daarbij een rol spelen, zijn:

- de gewenste verhuisdatum;
- de totale omvang van de te verhuizen inboedel (het aantal m3);
- de afstand tussen de huidige naar de nieuwe locatie;
- eventuele aanvullende wensen (zie onder).
Uiteindelijk brengen wij vrijblijvend een offerte uit.

Als u besluit hierop in te gaan, wordt met u een afspraak gemaakt over het moment waarop wij de verhuisdozen bij u langs kunnen brengen.
Verder ontvangt u enkele dagen voor de afgesproken verhuisdag bericht over het tijdstip waarop u ons kunt verwachten.
Aanvullende wensen

Het kan natuurlijk zijn dat u besluit om niet zelf in te pakken, maar ook dat aan ons over te laten. Dat gebeurt meestal op de dag voorafgaand aan de verhuizing. In dat geval wordt met u de afspraak gemaakt wanneer u één of meer medewerkers kunt verwachten.
Het is ook van belang om te weten welke meubels er eventueel gedemonteerd moeten worden. Uiteraard kunt u er op vertrouwen dat deze op de nieuwe locatie weer in elkaar gezet zullen worden.

Ten behoeve van de verhuizing krijgt u de beschikking over voldoende stevige verhuisdozen en boekendozen. Deze kunnen worden gevuld met uw ‘huisraad’, zoals boeken, linnengoed, glaswerk, etcetera.
Voor (hang)kleding zijn speciale garderobedozen beschikbaar die op de dag van de verhuizing worden meegebracht en gevuld.
Voor u minder van belang, maar toch goed om te weten is dat bekeken wordt of er eventueel gebruik kan worden gemaakt van onze verhuisliften. Hoewel wij het ouderwetse ‘loopwerk’ niet schuwen, zult u begrijpen dat het gebruik van een verhuislift in bepaalde gevallen onmisbaar is.

Opslag van inboedel
Tevens kunt u gebruik maken van onze opslagfaciliteiten.

Speciale verhuizingen
Het kan voorkomen dat u speciale objecten, zoals een brandkast of piano te vervoeren hebt. Ook hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen.
Het is echter goed om te weten dat wij dergelijke transporten niet altijd en ‘tot elke prijs’ kunnen uitvoeren. We zijn dan ook niet te trots om het vervoer soms aan gespecialiseerde bedrijven over te laten.

Ook voor kantoorverhuizingen kunt u bij ons terecht. Inmiddels hebben wij hier ruimschoots ervaring in opgebouwd.

Specialiteit
  • Particulier verhuizingen
  • Kantoorverhuizingen
  • Verhuizen 65+ers
  • Nationale verhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Opslag inboedels
  • Verpakkingen
  • Speciale verhuizingen