Vereijken Verhuisbedrijf


uit Eindhoven


U bevindt zich hier: »Eindhoven » Vereijken Verhuisbedrijf

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVereijken Verhuisbedrijf
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Vereijken Verhuisbedrijf
Leemkuil 15
5626EA Eindhoven

tel: 040-2430740

Extra informatie

Verhuizen
Vereijken Verhuisbedrijf uit Eindhoven heeft inmiddels ruim 50 jaar ervaring met verhuizen. Zowel op de particuliere als de zakelijke markt, staan wij garant voor een goed geregelde verhuizing. Snelheid, service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons rekenen op een zorgeloze verhuisdag, die we van tevoren goed met u doornemen. U komt niet voor verrassingen te staan, we nemen uw wensen serieus en u kunt met al uw vragen over de verhuizing bij ons terecht.
Transport

Vereijken Verhuisbedrijf uit Eindhoven vervoert bijna alles. Van witgoed, glaswerk of hightechapparatuur, tot complete (kantoor)inventarissen en inboedels, Vereijken kan het voor u vervoeren! We beschikken over de modernste luchtgeveerde vrachtwagens, die net als de bestelbussen en aanhangers voorzien zijn van een hydraulische laadklep. Hiermee is gemakkelijk en veilig laden en lossen gegarandeerd.
Ook bieden wij eindeloze mogelijkheden voor bedrijven die ondersteuning kunnen gebruiken bij logistieke problemen. Razendsnelle levering van producten aan uw winkels een probleem? Niet voor Vereijken Verhuisbedrijf uit Eindhoven! Wij denken met u mee over de mogelijkheden van vervoer.

Opslag
Vereijken Verhuisbedrijf beschikt over een beveiligde, verwarmde en geconditioneerde opslag. Naast de 20.000 kubieke meters die voor u beschikbaar zijn, geven we u de garantie dat uw inboedel 24 uur per dag, 7 dagen in de week, beveiligd wordt. Een veilige gedachte! Huisraad is gevoelig voor weersinvloeden en Vereijken zorgt voor de perfecte opslagtemperatuur voor uw inboedel. Daarnaast wordt de luchtvochtigheid nauwlettend in de gaten gehouden, zodat uw spullen onder optimale omstandigheden voor u kunnen worden bewaard.

Specialiteit
  • Verhuizen
  • Inboedelopslag
  • Opslag
  • Buitenland verhuizingen
  • Transportbedrijf
  • Goederenopslag
  • Internationaal
  • Transport
  • Overzeeverhuizing