Versfelt Worldwide Verhuizingen


uit Eindhoven


U bevindt zich hier: »Eindhoven » Versfelt Worldwide Verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVersfelt Worldwide Verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Versfelt Worldwide Verhuizingen
Marinus van Meelweg 19
5657EN Eindhoven

tel: 040-2551111

Extra informatie

Versfelt Worldwide Verhuizingen uit Eindhoven is een erkend en één van de grotere verhuisbedrijven in Nederland. Of het nu om een nationale, internationale of particuliere verhuizing gaat, Versfelt Worldwide Verhuizingen heeft de kennis en ervaring om aan uw hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Versfelt Worldwide Verhuizingen is ISO 9001 gecertificeerd. Particuliere Verhuizingen Versfelt verhuist dagelijks particuliere inboedels binnen Nederland en Europa. Het is de taak van het verhuisbedrijf om deze verhuizing en omgevingsverandering zo soepel mogelijk te laten verlopen met speciale aandacht voor uw inboedel. Met persoonlijke zorg worden uw goederen zorgvuldig verpakt en verhuisd. Uw verhuizing is in vertrouwde handen! Projectverhuizingen Als uw bedrijf of instelling verhuist, wilt u dat dit professioneel, vlot en soepel verloopt en dat het meteen minimum aan productieverlies gepaard gaat. Met een minutieuze voorbereiding, een gedegen dosis ervaring en organisatietalent is dit realiseerbaar. Dat bewijst Versfelt Worldwide uit Eindhoven dagelijks. In goed overleg stelt Versfelt een gedetailleerd stappenplan op en wordt uw projectverhuizing zorgvuldig uitgevoerd. Internationale Verhuizingen Verhuizen is een complexe onderneming, zeker als het om een internationale verhuizing gaat. Speciale verpakkingsmethoden, opslag, vervoersmogelijkheden, documenten, een extra dimensie openbaart zich. Dit is geen reden om u zorgen te maken want Versfelt Worldwide regelt alles voor u tot in detail. Dit gebeurt volledig in eigen beheer, zodat u slechts met één bedrijf afspraken hoeft te maken.Bij een intercontinentale verhuizing schakelt Versfelt Worldwide wereldwijd eigen agenten in.
Opslag Naast het verhuizen van inboedels en goederen kunt u bij Versfelt ook terecht voor hoogwaardige opslag. Of het nu voor een korte periode is (bijvoorbeeld i.v.m. een verbouwing) of langdurig, Versfelt zorgt ervoor dat uw persoonlijke goederen goed beschermd en uiterst vakkundig worden opgeslagen.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Verpakkingen
  • Internationaal
  • Project verhuizingen
  • Emigratie
  • Opslag
  • Overzeese verhuizingen
  • En nog veel meer.