Broekhuizen Verhuizingen


uit Rotterdam


U bevindt zich hier: »Rotterdam » Broekhuizen Verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VBroekhuizen Verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Broekhuizen Verhuizingen
Vareseweg 5
3047AT Rotterdam

tel: 010-4190384

Extra informatie

Broekhuizen Verhuizingen Rotterdam
Particuliere Verhuizingen
Degelijk vakmanschap en ouderwetse vriendelijkheid gaan bij ons bedrijf hand in hand met een ruime keus in moderne verhuismaterialen. De verhuizers van ons bedrijf hebben door hun kennis en ervaring aan een half woord genoeg. Uw verhuizing verloopt voorspoedig en in een goede sfeer.

Alle verhuizingen worden uitgevoerd zoals van te voren uitgebreid door u is besproken met onze verhuisadviseur. U kunt hierbij denken aan de mogelijkheid van het laten inpakken en/of laten uitpakken van de verhuisdozen of het de- en monteren van meubels. Zelfs het laten afhalen van de lampen behoort tot de mogelijkheid. U bepaalt zelf hoe uitgebreid uw wilt dat wij de verhuizing voor u moeten uitvoeren. Maak daarom van uw verhuizing geen zenuwslopende en tijdrovende bezigheid maar bel ons voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij houden van een directe aanpak dus geen wollige verhalen, dure folders en kleine lettertjes maar wij berekenen direct tijdens dit gesprek u de prijs van uw verhuizing voor.