De Eigen Rijder verhuizingen


uit Rotterdam


U bevindt zich hier: »Rotterdam » De Eigen Rijder verhuizingen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.De Eigen Rijder verhuizingen
Viervantstraat 224
3066PE Rotterdam

tel: 06-55388900

Extra informatie

Verhuizen Rotterdam of een Verhuislift huren Rotterdam doet u via De Eigen Rijder!
De Eigen Rijder is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor alle verhuisklussen.
Ons verhuisbedrijf “De Eigen Rijder” is in het leven geroepen omdat er in Rotterdam en omgeving vaker behoefte is aan snel vervoer voor stukgoed of voor een verhuizer die op korte termijn ter beschikking kan staan voor het verhuizen van inboedel, meubelen en alle andere soorten huisraad. Ook bedrijven zijn regelmatig op zoek naar een snelle oplossing voor het vervoeren of verhuizen van allerhande goederen, onderdelen of inrichtingen door geheel Nederland.

Niet alleen een volledige verhuizing is wat De Eigen Rijder biedt. U kunt zelf bepalen welke service u van ons nodig heeft. Al gaat het om het verhuizen van de totale inboedel of het verhuizen van één wasmachine, wij staan voor u paraat. U kunt zelf kiezen wat wij moeten leveren. Zo kunt u zelf de kosten het beste beheren!
Niet alleen particulieren kunnen bij “De Eigen Rijder” terecht, want wij beschikken over professioneel materiaal om ook een verhuizing voor bedrijven te realiseren! Een bedrijfsverhuizing vergt de nodige kwaliteit van zowel personeel als materiaal. Dit bezitten wij beide!

Een verhuizing van een kantoorinventaris kan inclusief het archief en alle informatica, maar indien het gaat om een bureau, een tafel Fred Geerlofof een ander meubelstuk, zijn wij er ook om het transport uit te voeren.
Ook voor winkelinrichtingen zijn wij het verhuisbedrijf dat alles met de juiste zorg weet te verhuizen.
Samengevat: Als u wat te verhuizen, vervoeren of te transporteren heeft, bent u bij ons aan het goede adres!

Onze verhuisdiensten op een rijtje
•Verhuislift huren Rotterdam
•Verhuizers Rotterdam
•Verhuizen Rotterdam
•Verhuiswagen huren Rotterdam

Specialiteit
  • Verhuislift huren
  • Verhuizingen particulier
  • Verhuizingen bedrijven
  • Verhuisdozen - verhuistips
  • Aanvraag offerte verhuislift
  • Aanvraag offerte verhuizing