De Bresser BV - Euromovers & Erkende Verhuizers


uit Tilburg


U bevindt zich hier: »Tilburg » De Bresser BV - Euromovers & Erkende Verhuizers

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VDe Bresser BV - Euromovers & Erkende Verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
De Bresser BV - Euromovers & Erkende Verhuizers
Herastraat 9
5047 TX Tilburg

tel: (0)13 5425935

Extra informatie

De Bresser Verhuizingen BV - Euromovers & Erkende Verhuizers Tilburg is ontstaan doordat de zonen Jan en Nico de Bresser in 1983 het bedrijf van hun vader Jan de Bresser hebben overgenomen. Jan de Bresser was een verhuis- en transportbedrijf dat was opgericht door Cis de Bresser in 1923, toentertijd gevestigd aan de Joh. Lenartzstraat te Oisterwijk.de Bresser Verhuizingen BV - Vestiging Oisterwijk
Zeg je verhuizen of vraag je naar een verhuisbedrijf in Oisterwijk, dan zegt men: "De Bresser Verhuizingen"! Iedereen kent het bedrijf en onze naam is hier in de afgelopen 85 jaar dan ook echt gevestigd.
Tegenwoordig zitten wij gehuisvest aan de Schijfstraat 13 te Oisterwijk. Dit is parralel aan het spoor, tegenover het station. In Oisterwijk hebben wij capaciteit voor zo`n 50 zeecontainers van 33 m3 inhoud bestemd voor inboedelopslag.

Wij werken vanuit vestiging Oisterwijk met 13 vaste medewerkers.