Nouwens Verhuizers


uit Tilburg


U bevindt zich hier: »Tilburg » Nouwens Verhuizers

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VNouwens Verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Nouwens Verhuizers
Ledeboerstraat 22
5048AD Tilburg

tel: 013-4670526

Extra informatie

Met Nouwens Verhuizers uit Tilburg komt verhuizen zonder stress binnen ieders handbereik. Van een hele operatie tot een fluitje van een cent. Nouwens maakt verhuizen overzichtelijk en geschikt voor elk budget. Ook de servicegraad heeft u volledig in de hand. Nouwens verhuizingen profileert zich als verhuizer pur sang. Organisatie, medewerkers, materiaal en know how zijn er al sinds 1935 volledig op toegspitst. Verhuizen is voor ons geen klusje tussendoor, maar een kernactiviteit. Juist door die specialisatie onderscheiden we ons op de zakelijke markt. Uitgangspunt is om uw processen zo min mogelijk te onderbreken. De bijpas-sende sleutelwoorden zijn snelheid, betrouwbaarheid en professionaliteit. Door onze aanpak is een verhuizing niet langer een knelpunt binnen uw beleid. Verhuizen met Nouwens is een kortstondige maar effectieve ingreep om uw processen nog efficienter te laten verlopen. Onze medewerkers zijn professionals die dagelijks bezig zijn met verhuizen. Voor elke operatie wordt een verhuisteam samengesteld waarvan de leden uitstekend op elkaar zijn ingespeeld. De jarenlange samenwerking en ervaring draagt bij aan een optimale werksfeer. Met een verhuisteam van Nouwens krijgt u gemotiveerde mensen over de vloer.Vakkundig, vriendelijk en altijd aanspreekbaar. Onze medewerkers zijn duidelijk herkenbaar aan hun bedrijfskleding. Ons werkterrein omvat zowel interne als externe verhuizingen, in binnen- en buitenland. Indien gewenst verzorgen we voor u ook alle werkzaamheden op het gebied van inpakken, uitpakken, montage, demontage en opslag. Wij realiseren ons dat het geld kost als u niet van ons op aan kunt. dat wij duidelijke afspraken maken en die ook nakomen.

Specialiteit
  • Doe 't zelf pakket
  • Particuliere verhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Alleen vervoer en professioneel materiaal In- en Uitpakken
  • Buitenland verhuizingen
  • Zeetransport
  • Verhuizingen Verhuizen met luchtvracht
  • Pianovervoer
  • Brandkasten vervoer