Verhuisbedrijven JL


uit Tilburg


U bevindt zich hier: »Tilburg » Verhuisbedrijven JL

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijven JL
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
Verhuisbedrijven JL
Reitseplein 2
5037AA Tilburg

tel: 013-5944870

Extra informatie

Succesvol verhuisbedrijf
Inmiddels is JL-verhuizingen uitgegroeid tot een succesvolle onderneming, actief in verschillende plaatsen in Noord-Brabant en Limburg, waaronder Eindhoven, Son en Breugel, Tilburg, Helmond, Weert, Valkenswaard, Eersel en Waalre.
Wij blijven streven naar perfectie; bij JL-verhuizingen staat de wens van de klant centraal. Ook onderscheiden wij ons sterk van de rest omdat wij ook in het weekend tegen slechts een geringe toeslag verhuizen. Veel verhuisbedrijven vragen in het weekend 30%-50% extra,
JL-verhuizingen doet dit niet!
Kijk gerust even op de site en bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

Verhuizen
Wanneer u gaat verhuizen moet u veel dingen regelen.

Het is daarom wel zo prettig een geschikte partij te vinden die uw verhuizing in Eindhoven tot in de puntjes kan regelen.
Bij JL-verhuizingen bent u hiervoor aan het juiste adres.

Wij nemen deze klus graag uit uw handen en doen onze uiterste best dit tot een goed einde te volbrengen.
Wanneer u de verhuizing aan JL-verhuizingen over laat bent u verzekerd van een goed resultaat. We doen er dan ook alles aan om u tevreden in uw nieuwe huis achter te laten.

Wilt u dat wij alles inpakken, demonteren en in het nieuwe huis weer terug op de juiste plek zetten of wilt u dat wij één enkel meubelstuk vervoeren of verplaatsen.
Kortom, of u nu een verhuisbedrijf in Helmond of een verhuisbedrijf in Tilburg, Eindhoven of Weert nodig hebt, bij JL-verhuizingen bent u nadien altijd tevreden. Binnen dezelfde straat of naar Spanje, alles is mogelijk!

Specialiteit
  • Verhuizen
  • Pianovervoer
  • Projectverhuizing
  • Transport
  • Verhuisdekens
  • Opslag