Verhuisbedrijven Zaat Anno 1870


uit Zoetermeer


U bevindt zich hier: »Zoetermeer » Verhuisbedrijven Zaat Anno 1870

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.Verhuisbedrijven Zaat Anno 1870
Wattstraat 54
2726 RD Zoetermeer

tel: 070-3863215

Extra informatie

Met een verhuizing haalt u zich nogal wat op de hals. Verhuisbedrijven Zaat Anno 1870 uit Zoetermeer neemt u veel meer uit handen dan u denkt. Bijvoorbeeld het inpakken van verhuisdozen, verpakken van meubilair, inladen, vervoeren, uitladen, uitpakken en het plaatsen van uw kostbare inboedel. Maar ook voor het demonteren en weer monteren van meubilair kunt u bij ons terecht. Wat dacht u van een van onze professionele verhuisliften die wel tot de 10e etage kan reiken.
De meeste mensen kennen inmiddels het begrip verhuizen met Verhuisbedrijf Zaat uit Zoetermeer, want wanneer u zich ooit laat verhuizen door ons bedrijf, zult u alle comfort en vakmanschap niet snel meer vergeten.
Bedrijfsverhuizingen

Bij een bedrijfsverhuizing komt veel kijken. Het is belangrijk om tijdig een vakbekwaam verhuisbedrijf in te schakelen. Verhuisbedrijf Zaat richt zich behalve op de particuliere markt ook op de zakelijke markt.

Een tijdelijke onderbreking van de dagelijkse werkzaamheden is vaak onvermijdelijk. Een kostenpost die verhuisbedrijf Zaat tot een minimum kan beperken door het inschakelen van goed op elkaar ingestelde mensen en middelen, maar ook door een bijzonder goede voorbereiding en planning van de verhuisactiviteiten.
Wij bieden een compleet service pakket aan, kunnen zelfs zorgen voor een project manager, die u veel taken rond een verhuizing uit handen kan nemen. Daarbij wordt de voortgang van uw bedrijfsvoering minimaal gehinderd. Ook zorgen we dat uw medewerkers zo min mogelijk last hebben van de verhuizing. In samenspraak met u bepalen we het meest ideale scenario.

Geschiedenis

Verhuisbedrijf Zaat uit Zoetermeer vindt zijn oorsprong in het Westland waar werd gestart in 1870 met het vervoeren van zand en grind in een zogenaamde sleperswagen. Toen de werkzaamheden zich uitbreide naar voornamelijk Den haag, Rijswijk en Voorburg is besloten om naar andere locatie te zoeken. In 1898 is destijds gekozen voor het karakteristieke en handelsrijke Voorburg waar veel van onze handel plaats vond.