Boedeltaxi Verhuizingen en Leegruimingen


uit Eindhoven


U bevindt zich hier: »Eindhoven » Boedeltaxi Verhuizingen en Leegruimingen

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.Boedeltaxi Verhuizingen en Leegruimingen
Pastoor Sickingstraat 7
5614 HV Eindhoven

tel: 040-2113113

Extra informatie

Wie zijn wij
Verhuizen en het geschikt maken van een woning voor verhuur of verkoop kan een stressvolle gebeurtenis zijn. Maar niet als u kiest voor Boedeltaxi. Met onze no-nonsense Brabantse aanpak zorgen wij voor een prettige en zorgeloze ervaring voor al onze klanten.
Sinds de oprichting door Remco Verhaegh in maart 2006 heeft Boedeltaxi honderden klanten geholpen met haar vakkundige en flexibele aanpak. Inmiddels is Boedeltaxi uitgegroeid tot een facilitaire alleskunner met totaaloplossingen voor verhuizingen en leegruimingen.
Klanten ervaren ons team als vriendelijk, behulpzaam en vooral gemotiveerd. Een hecht team van vriendelijke vaklui die inspelen op uw wensen, zodat u uw woning op een snelle en ontspannen manier kunt opleveren.
Ook voor bedrijven en instellingen zijn wij een waardevolle partner. Woningcorporatie Stichting SWS Woonbedrijf is één van onze vaste relaties en daar zijn wij trots op.

Onze werkwijze: Wij helpen U bij het volledige proces, van het inpakken van uw huisraad tot oplevering van de woning. Wij nemen dus al uw zorgen uit handen, zelfs de afhandeling met nutsbedrijven of woningcoöperatie. Wij bieden de meest uitgebreide service. U heeft waarschijnlijk veel vragen en ook wensen. Een goed gesprek is dan ook het startpunt van onze samenwerking. Dit gesprek vormt de basis voor een vrijblijvende offerte met onze afspraken in duidelijke taal. Een klantvriendelijke benadering en géén verrassingen achteraf.
Als u kiest voor Boedeltaxi dan kunt u ontspannen.

Bovendien kunt u samen met Boedeltaxi kosten besparen. Zo leveren wij onze diensten tegen voordelige tarieven. Maar er zijn meer manieren om te besparen op uw kosten. U kunt bijvoorbeeld ook Samen met ons Verhuizen, wat resulteert in een prettige verhuisdag én een lagere rekening. Vraag naar de diverse mogelijkheden.
En: Wát Boedeltaxi ook voor u doet, u draagt bij aan een betere wereld. Wij schenken 5% van onze omzet aan No Kidding, het netwerk tegen kindermishandeling.
Bent u benieuwd naar wat Boedeltaxi voor ú kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Boedeltaxi Verhuizingen en Leegruimingen uit Eindhoven

Verhuizennnn
Verhuisplannen?

Wij stellen samen met u uw persoonlijke verhuisplan op.
Bel of email ons voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak.

Uw verhuizing Onze zorg.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Opslag
  • Leegruimen woningen
  • Klussen