HBK verhuizingen


uit Eindhoven


U bevindt zich hier: »Eindhoven » HBK verhuizingen

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuisbedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuisbedrijven. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VHBK verhuizingen
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy
HBK verhuizingen
Houthalenlaan 11
5628PW Eindhoven

tel: 040-2070798

Extra informatie

HBK verhuizingen uit Eindhoven
Ook particulieren kunnen vertrouwen op onze jarenlange ervaring. Wij kunnen uw verhuizing van A tot Z, tegen een scherpe prijs, uitvoeren.
Gehele verhuizing
HBK verhuizingen uit Eindhoven kunt uw gehele verhuizing uitvoeren. Van het in- en uitpakken van de spullen, het (de)monteren van uw meubels, tot de vrachtwagen met chauffeur die alles in een keer meeneemt. Uiteraard hebben wij ook alle benodigde verhuismaterialen beschikbaar.
Zware of grote spullen

Wij verhuizen ook alleen uw grote of zware spullen. Bijvoorbeeld alleen de bank, het witgoed of een piano. Voor ons is het geen probleem, ook als er geen lift aanwezig is.
Senioren
Een verhuizing naar een seniorenwoning betekend vaak dat niet alle spullen dezelfde bestemming hebben. Wij verhuizen alle spullen in een keer naar de door u aangegeven plaatsen. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat de oude woning opgeleverd wordt zoals dat met de eigenaar is overeengekomen.

Specialiteit
  • Koeriersdiensten binnen Europa, met / zonder spoed
  • Logistieke ondersteuning bij promotionele activiteiten --Bedrijfsverhuizingen, inclusief (de)montage
  • Verhuizingen van particulieren